Yerel Seçimler Siyasi Atmosferi Isıtıyor

YEREL 18.11.2023 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1180+ kez okundu.
 

Yerel Seçimler Siyasi Atmosferi Isıtıyor

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler Muhtarlık, Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı seçimleri nedeniyle siyasi atmosfer ısınmaya başladı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler Muhtarlık, Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı seçimleri nedeniyle  siyasi atmosfer ısınmaya başladı.    Muhtar adayları boy gösterirken, belediye başkan aday adaylıkları için kamu görevinde olanlar istifalara hazırlanırken, başvurular başladı.   Vezirköprü’de  Belediye Başkan adaylığı için ilk müracaat Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Tahir Çelebi oldu.   Ak Parti’de belediye başkanlığına aday adaylığında müracaatta bulunacakların bu dönem sayısının fazla olacağı belirtiliyor.    Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi ise ; İstanbul’da iş insanı Cemal Türkoğlu ismi sıkca konuşulurken farklı isimlerin çıkması bekleniyor.     İyi Parti’de ise; bir süre önce İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Arif Genç aday adaylığını açıklamıştı.  Diğer taraftan İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Budak, Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Fazlı Kartal, uzun süredir sahada çalışan,  İlkadım Belediyesi’nde  Yönetici, Samsun  Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep  Arslan aday adayı olarak öne çıkan isimler.    Son seçimlerin sürpriz partisi Yeniden Refah Partisi Yerel Seçimlere   ittifaksız gideceğini açıklarken kimlerin aday adayı olacağı  henüz belli değil.    Saadet Partisi’nde ise ;  2024 yerel seçimlerine güçlü bir isimle gitmek için çalışmalara başladığı, yerel seçimlerde  ittifak   planladığı belirtiliyor. 
31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler Muhtarlık, Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı seçimleri nedeniyle siyasi atmosfer ısınmaya başladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler Muhtarlık, Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı seçimleri nedeniyle  siyasi atmosfer ısınmaya başladı. 

 

Muhtar adayları boy gösterirken, belediye başkan aday adaylıkları için kamu görevinde olanlar istifalara hazırlanırken, başvurular başladı.

 

Vezirköprü’de  Belediye Başkan adaylığı için ilk müracaat Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Tahir Çelebi oldu.

 

Ak Parti’de belediye başkanlığına aday adaylığında müracaatta bulunacakların bu dönem sayısının fazla olacağı belirtiliyor. 

 

Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi ise ; İstanbul’da iş insanı Cemal Türkoğlu ismi sıkca konuşulurken farklı isimlerin çıkması bekleniyor.

 

 

İyi Parti’de ise; bir süre önce İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Arif Genç aday adaylığını açıklamıştı.  Diğer taraftan İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Budak, Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Fazlı Kartal, uzun süredir sahada çalışan,  İlkadım Belediyesi’nde  Yönetici, Samsun  Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep  Arslan aday adayı olarak öne çıkan isimler. 

 

Son seçimlerin sürpriz partisi Yeniden Refah Partisi Yerel Seçimlere   ittifaksız gideceğini açıklarken kimlerin aday adayı olacağı  henüz belli değil. 

 

Saadet Partisi’nde ise ;  2024 yerel seçimlerine güçlü bir isimle gitmek için çalışmalara başladığı, yerel seçimlerde  ittifak   planladığı belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.