Ak Partiden İlk Resmi Başvuru Tahir Çelebi’den

YEREL 15.11.2023 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2020+ kez okundu.
 

Ak Partiden İlk Resmi Başvuru Tahir Çelebi’den

Vezirköprü’de Ak Partiden belediye Başkan aday adaylığına ilk başvuruyu Tahir Çelebi yaptı.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Vezirköprü belediye başkanı aday adayı olduğunu açıklayan Tahir Çelebi,  Vezirköprü ilçe başkanlığına giderek resmen başvurusunu yaptı.   Ak Parti Vezirköprü ilçe Teşkilatına dilekçesini verdiğini belirten Çelebi “2002 yılından bu güne Adalet Ve Kalkınma partisinin çeşitli kademelerinde görevler aldım. Bir dönem İstanbul Maltepe’de İlçe teşkilatında Sosyal İşler Başkanlığı görevinde bulundum.    Vezirköprü ilçesi İnkaya Mahallesindenim İstanbul’da bir su firmasında yönetici olarak görev yapıyordum emekli oldum ve memleketime döndüm. 3 Yıldır Vezirköprü’deyim ben memleket aşığı bir insanım. Vezirköprü’nün hizmet anlamında çok eksikleri var. Nasip olursa bu eksiklerin hepsini gidereceğiz ve memlekete yatırımcıları getireceğiz” dedi.
Vezirköprü’de Ak Partiden belediye Başkan aday adaylığına ilk başvuruyu Tahir Çelebi yaptı.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Vezirköprü belediye başkanı aday adayı olduğunu açıklayan Tahir Çelebi,  Vezirköprü ilçe başkanlığına giderek resmen başvurusunu yaptı.

 

Ak Parti Vezirköprü ilçe Teşkilatına dilekçesini verdiğini belirten Çelebi “2002 yılından bu güne Adalet Ve Kalkınma partisinin çeşitli kademelerinde görevler aldım. Bir dönem İstanbul Maltepe’de İlçe teşkilatında Sosyal İşler Başkanlığı görevinde bulundum. 

 

Vezirköprü ilçesi İnkaya Mahallesindenim İstanbul’da bir su firmasında yönetici olarak görev yapıyordum emekli oldum ve memleketime döndüm. 3 Yıldır Vezirköprü’deyim ben memleket aşığı bir insanım. Vezirköprü’nün hizmet anlamında çok eksikleri var. Nasip olursa bu eksiklerin hepsini gidereceğiz ve memlekete yatırımcıları getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.