Fatih Koç : “Yerel Seçimlere Tek Başımıza Katılacağız ”

YEREL 15.11.2023 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1912+ kez okundu.
 

Fatih Koç : “Yerel Seçimlere Tek Başımıza Katılacağız ”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç :“ Genel Başkanımız Erbakan’ın Talimatı ile Yerel Seçimlere Tek Başımıza Katılacağız ” dedi.
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç :“ Genel Başkanımız Erbakan’ın Talimatı ile Yerel Seçimlere Tek Başımıza  Katılacağız ” dedi.   Hafta sonu bölgemizde bir dizi çalışmalar ve toplantılar yapan,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcımız Suat Kılıç ile birlikte olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç : “Genel Başkanımız Fatih Erbakan ‘2024 seçimlerinde partimizin logosu altında ittifaksız seçimlere katılacağız’ talimatını verdi. Biz çalışmalarımıza başlamıştık, bu talimattan sonra daha da hızlandıracağız.  2024 yerel seçimlerinde Vezirköprü’de Yeniden Refah Partisi belediye başkanlığını kazanarak bölgede rüştünü ispatlayan bir ilçe olacak. Vezirköprü’de Yeniden Refah Partisi’ne karşı bir ilgi alaka destek var. Biz Yönetim olarak bu ilgi alakayı yerelde iktidar olmakla taçlandıracağız. Vezirköprü’yü seven herkesi Erbakan  Belediyeciliğinin icra edileceği Yeniden Refah Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.” dedi.
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç :“ Genel Başkanımız Erbakan’ın Talimatı ile Yerel Seçimlere Tek Başımıza Katılacağız ” dedi.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç :“ Genel Başkanımız Erbakan’ın Talimatı ile Yerel Seçimlere Tek Başımıza  Katılacağız ” dedi.

 

Hafta sonu bölgemizde bir dizi çalışmalar ve toplantılar yapan,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcımız Suat Kılıç ile birlikte olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç : “Genel Başkanımız Fatih Erbakan ‘2024 seçimlerinde partimizin logosu altında ittifaksız seçimlere katılacağız’ talimatını verdi. Biz çalışmalarımıza başlamıştık, bu talimattan sonra daha da hızlandıracağız. 

2024 yerel seçimlerinde Vezirköprü’de Yeniden Refah Partisi belediye başkanlığını kazanarak bölgede rüştünü ispatlayan bir ilçe olacak. Vezirköprü’de Yeniden Refah Partisi’ne karşı bir ilgi alaka destek var. Biz Yönetim olarak bu ilgi alakayı yerelde iktidar olmakla taçlandıracağız. Vezirköprü’yü seven herkesi Erbakan  Belediyeciliğinin icra edileceği Yeniden Refah Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.