Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Vehbi DOK :“Cumhuriyet Mahallesi Değişim İstiyor”

YEREL 15.11.2023 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1411+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Vehbi DOK :“Cumhuriyet Mahallesi Değişim İstiyor”

2024 mahalli idareler seçimlerine az bir süre kalan muhtar adayları boy göstermeye başladı.
2024 mahalli idareler seçimlerine az bir süre kalan muhtar adayları boy göstermeye başladı. Yüz ölçümü ve nüfus yoğunluğu bakımından Vezirköprü’nün en büyük  mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını açıklayan Vehbi Dok : “ Cumhuriyet Mahallesi değişim istiyor.  Cumhuriyet Mahallesi genç ve çalışkan muhtar arıyor, mahallemizin seçmenlerinin talepleri doğrultusunda muhtar adayı oldum.    Mahallemdeki yaşayanların tamamının sorunlarının takipçisi olacağım. Mahallemin sorunlarının çözümünde devlet birimleri arasında köprü görevi görerek mahallemizin sorunlarını çözeceğim” dedi.     Muhtar Adayı Vehbi Dok,  Cumhuriyet mahallesi sakinlerinin oyuna talip olduğunu, mahallemin  değişimden yana oy kullanacaklarını  bildiğim için aday olduğunu söyledi.  
2024 mahalli idareler seçimlerine az bir süre kalan muhtar adayları boy göstermeye başladı.

2024 mahalli idareler seçimlerine az bir süre kalan muhtar adayları boy göstermeye başladı. Yüz ölçümü ve nüfus yoğunluğu bakımından Vezirköprü’nün en büyük  mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını açıklayan Vehbi Dok : “ Cumhuriyet Mahallesi değişim istiyor.  Cumhuriyet Mahallesi genç ve çalışkan muhtar arıyor, mahallemizin seçmenlerinin talepleri doğrultusunda muhtar adayı oldum. 

 

Mahallemdeki yaşayanların tamamının sorunlarının takipçisi olacağım. Mahallemin sorunlarının çözümünde devlet birimleri arasında köprü görevi görerek mahallemizin sorunlarını çözeceğim” dedi.

 

 

Muhtar Adayı Vehbi Dok,  Cumhuriyet mahallesi sakinlerinin oyuna talip olduğunu, mahallemin  değişimden yana oy kullanacaklarını  bildiğim için aday olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.