Vezirköprü OİM Çalışmalarını Sürdürüyor

YEREL 04.11.2023 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 871+ kez okundu.
 

Vezirköprü OİM Çalışmalarını Sürdürüyor

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü, orman yol ağı planlarına büyük önem vererek yeni orman yolları inşa etmek ve mevcut yollarını işler hale getirmek için üst ve alt yapı çalışmalarını devam ediyor.
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü, orman yol ağı planlarına büyük önem vererek yeni orman yolları inşa etmek ve mevcut yolarını işler hale getirmek için üst ve alt yapı çalışmalarını devam ediyor.   Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü ağaçlandırma, bakım, üretim orman zararlılarıyla mücadele, yangınlardan korunma ve yangınları söndürme gibi çeşitli ormancılık hizmetlerinin zamanında yapılabilmesi ve ormanların çok yönlü fonksiyonel faydalarının toplumun hizmete sunulması için orman yol ağı planlarına büyük önem vererek yeni orman yolları inşa etmek ve mevcut yolarını işler hale getirmek için üst ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.   Bu kapsamda Gökyar Orman İşletme Şefliği tarafından kış döneminin yaklaşmasından dolayı muhtemel yağış olaylarının ormancılık çalışmalarında herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için orman yolları, su akış yolları ve giderleri sağlayan sanat yapılarının kontrolleri yapılarak gerekli görülen yerlerde yenileme bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.   Sanat yapıları orman yollarının uzun yıllar bozulmadan verimli olarak kullanımını ve ormanlarda yürütülen çalışmaların devamlılığını sağlamaktadır
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü, orman yol ağı planlarına büyük önem vererek yeni orman yolları inşa etmek ve mevcut yollarını işler hale getirmek için üst ve alt yapı çalışmalarını devam ediyor.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü, orman yol ağı planlarına büyük önem vererek yeni orman yolları inşa etmek ve mevcut yolarını işler hale getirmek için üst ve alt yapı çalışmalarını devam ediyor.

 

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü ağaçlandırma, bakım, üretim orman zararlılarıyla mücadele, yangınlardan korunma ve yangınları söndürme gibi çeşitli ormancılık hizmetlerinin zamanında yapılabilmesi ve ormanların çok yönlü fonksiyonel faydalarının toplumun hizmete sunulması için orman yol ağı planlarına büyük önem vererek yeni orman yolları inşa etmek ve mevcut yolarını işler hale getirmek için üst ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda Gökyar Orman İşletme Şefliği tarafından kış döneminin yaklaşmasından dolayı muhtemel yağış olaylarının ormancılık çalışmalarında herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için orman yolları, su akış yolları ve giderleri sağlayan sanat yapılarının kontrolleri yapılarak gerekli görülen yerlerde yenileme bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

Sanat yapıları orman yollarının uzun yıllar bozulmadan verimli olarak kullanımını ve ormanlarda yürütülen çalışmaların devamlılığını sağlamaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.