Gençler Namağlup Liderliğe Devam Ediyor

Spor 28.10.2023 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1575+ kez okundu.
 

Gençler Namağlup Liderliğe Devam Ediyor

Vezirköprü Belediye Spor U14 futbol takımı sezonun 2.yarı 2.hafta mücadelesinde konuk ettiği Atakent Spor'u farklı mağlup etti.
Vezirköprü Belediye Spor U14 futbol takımı sezonun 2.yarı 2.hafta mücadelesinde konuk ettiği  Atakent Spor'u farklı mağlup etti.   Maça hızlı başlayan Vezirköprü Belediye Spor, ilk yarıyı Yusuf Efe İvgen ve Ege Murat'ın golleri ile soyunma odasına 2-0 önde gidi.   Mücadelenin ikinci yarısında da etkili olan temsilcimiz rakip kalede gol ararken, rakip Atakent Spor'un gelişen bir atağı golle sonuçlanınca skor 2-1 oldu. Oyun disiplininden kopmayan takımımız oyundaki baskısını sürdürürken gelişen atağımızda, Ege Murat ceza sahası dışından kaleyi gören pozisyonda attığı  güzel şutu rakip kaledeki ağlarla buluşturunca  3-1 öne geçtik. Bir başka atağımızda korner atışından gelen topu iyi takip eden Alperen Duran'ın kafa vuruşu ağlarla buluştuşunca skor 4-1 oldu. İlerleyen dakikalarda Alper Aksu'nun ayağından bir gol daha bulunca karşılaşmanın skoru da belirlenmiş oldu. Vezirköprü Belediye Spor: 5 - Samsun Atakent Spor:1   Bu sonuçla temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız lig'de çıktığı 9 karşılaşmanın hepsinde galip gelerek yoluna namağlup lider olarak devam ediyor.   RAKİP GELMEYİNCEHÜKMEN GALİP..   Ligin 10.hafta mücadelesinde rakibi Samsun temsilcisi Gaziosmanpaşa  Pınar Spor mücadeleye çıkmayınca 3-0 hükmen galip sayılan Vezirköprü Belediye Spor puanını 30'a çıkararak şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ediyor.  Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız Ligin 11.hafta mücadelesinde Samsun temsilcisi İdman Yurdu Spor Kulübü'nü 29 Ekim Pazar günü saat 14.30'da Vezirköprü İlçe stadı'nda konuk edecek. Temsilcimize başarılar diliyoruz. 
Vezirköprü Belediye Spor U14 futbol takımı sezonun 2.yarı 2.hafta mücadelesinde konuk ettiği Atakent Spor'u farklı mağlup etti.

Vezirköprü Belediye Spor U14 futbol takımı sezonun 2.yarı 2.hafta mücadelesinde konuk ettiği  Atakent Spor'u farklı mağlup etti.

 

Maça hızlı başlayan Vezirköprü Belediye Spor, ilk yarıyı Yusuf Efe İvgen ve Ege Murat'ın golleri ile soyunma odasına 2-0 önde gidi.

 

Mücadelenin ikinci yarısında da etkili olan temsilcimiz rakip kalede gol ararken, rakip Atakent Spor'un gelişen bir atağı golle sonuçlanınca skor 2-1 oldu. Oyun disiplininden kopmayan takımımız oyundaki baskısını sürdürürken gelişen atağımızda, Ege Murat ceza sahası dışından kaleyi gören pozisyonda attığı  güzel şutu rakip kaledeki ağlarla buluşturunca  3-1 öne geçtik. Bir başka atağımızda korner atışından gelen topu iyi takip eden Alperen Duran'ın kafa vuruşu ağlarla buluştuşunca skor 4-1 oldu. İlerleyen dakikalarda Alper Aksu'nun ayağından bir gol daha bulunca karşılaşmanın skoru da belirlenmiş oldu. Vezirköprü Belediye Spor: 5 - Samsun Atakent Spor:1

 

Bu sonuçla temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız lig'de çıktığı 9 karşılaşmanın hepsinde galip gelerek yoluna namağlup lider olarak devam ediyor.

 

RAKİP GELMEYİNCEHÜKMEN GALİP..

 

Ligin 10.hafta mücadelesinde rakibi Samsun temsilcisi Gaziosmanpaşa  Pınar Spor mücadeleye çıkmayınca 3-0 hükmen galip sayılan Vezirköprü Belediye Spor puanını 30'a çıkararak şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ediyor. 
Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız Ligin 11.hafta mücadelesinde Samsun temsilcisi İdman Yurdu Spor Kulübü'nü 29 Ekim Pazar günü saat 14.30'da Vezirköprü İlçe stadı'nda konuk edecek.
Temsilcimize başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.