Vezirköprü'de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

27.10.2023 - 22:58, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1076+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Jandarma tarafından yapılan operasyonda 504 uyuşturucu hap ele geçirildi, 3 kişi göz altına alındı.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yapılan operasyonda 504 uyuşturucu hap ele geçirildi, 3 kişi göz altına alındı. Samsun’un Vezirköprü ilçesinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağını istihbaratı alınan Samsun Jandarma KOM şube müdürlüğü ekipleri ve Vezirköprü ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri ile 55 AKD 440 plakalı araca operasyon düzenlendi. Araç içerinde bulunan H.D. (24), M.K. (20), T.Ş. (19) şahıslar gözaltına alınırken, araçta ve şahıslara ait ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 504 adet sentetik uyuşturucu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Yakalan hapların Vezirköprü ilçesinde yakalanan en yüksek miktar olduğu öğrenildi.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Jandarma tarafından yapılan operasyonda 504 uyuşturucu hap ele geçirildi, 3 kişi göz altına alındı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yapılan operasyonda 504 uyuşturucu hap ele geçirildi, 3 kişi göz altına alındı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağını istihbaratı alınan Samsun Jandarma KOM şube müdürlüğü ekipleri ve Vezirköprü ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri ile 55 AKD 440 plakalı araca operasyon düzenlendi. Araç içerinde bulunan H.D. (24), M.K. (20), T.Ş. (19) şahıslar gözaltına alınırken, araçta ve şahıslara ait ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 504 adet sentetik uyuşturucu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Yakalan hapların Vezirköprü ilçesinde yakalanan en yüksek miktar olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.