Başkanlar Neden İstifa Etti?

YEREL 16.09.2023 - 08:38, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2608+ kez okundu.
 

Başkanlar Neden İstifa Etti?

Samsun'da AK Parti'nin 3 ilçe başkanının istifa etmesi yerel seçim öncesi dikkati çekti.
Samsun'da AK Parti'nin 3 ilçe başkanının istifa etmesi yerel seçim öncesi dikkati çekti.   Samsun'da AK Parti Vezirköprü, Terme ve Ladik İlçe Başkanları şok bir kararla görevlerinden istifa etti. Samsun'da AK Parti'nin iki ilçe başkanının istifa etmesi yerel seçim öncesi dikkati çekti.   Samsun'da AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Erhan ile AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.   Samsun'da AK Parti Terme, Ladik ve Vezirköprü İlçe Başkanlarından peş peşe istifa açıklaması geldi. İstifa eden ilçe başkanlarının yerel seçimde belediye başkan aday adayı olması bekleniyor.
Samsun'da AK Parti'nin 3 ilçe başkanının istifa etmesi yerel seçim öncesi dikkati çekti.

Samsun'da AK Parti'nin 3 ilçe başkanının istifa etmesi yerel seçim öncesi dikkati çekti.

 

Samsun'da AK Parti Vezirköprü, Terme ve Ladik İlçe Başkanları şok bir kararla görevlerinden istifa etti. Samsun'da AK Parti'nin iki ilçe başkanının istifa etmesi yerel seçim öncesi dikkati çekti.

 

Samsun'da AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Erhan ile AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

 

Samsun'da AK Parti Terme, Ladik ve Vezirköprü İlçe Başkanlarından peş peşe istifa açıklaması geldi. İstifa eden ilçe başkanlarının yerel seçimde belediye başkan aday adayı olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.