Vezirköprü'de 15 Temmuz Kutlamaları

YEREL 18.07.2023 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2042+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de 15 Temmuz Kutlamaları

Vezirköprü'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında program düzenlendi.
Vezirköprü'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında program düzenlendi.   Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminden büyük bir destanla kurtuluşunun 6. yıl dönümü kapsamında Vezirköprü'de program düzenlendi.   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Vezirköprü'de, protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.   Etkinlikler kapsamında protokol üyeleri ve vatandaşların yer aldığı Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü, Köprülü Mehmet Paşa Camiinden başlayarak Cumhuriyet Meydanındaki etkinlik alanında son buldu.   Vezirköprü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliklere; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, şehitler için Kur’an tilavetiyle devam edildi. Çok sayıda vatandaşın ellerinde bayraklarla doldurduğu Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz gecesine ait görüntülerin gösteriminin akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka seslenişi dinlendi. Daha sonra ise protokol konuşmalarına geçildi.   15 Temmuz kapsamında düzenlen programa, İlçe Kaymakamı Halid Yıldız, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Altunay, Adem Gürel ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.    
Vezirköprü'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında program düzenlendi.

Vezirköprü'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında program düzenlendi.

 

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminden büyük bir destanla kurtuluşunun 6. yıl dönümü kapsamında Vezirköprü'de program düzenlendi.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Vezirköprü'de, protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Etkinlikler kapsamında protokol üyeleri ve vatandaşların yer aldığı Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü, Köprülü Mehmet Paşa Camiinden başlayarak Cumhuriyet Meydanındaki etkinlik alanında son buldu.

 

Vezirköprü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliklere; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, şehitler için Kur’an tilavetiyle devam edildi. Çok sayıda vatandaşın ellerinde bayraklarla doldurduğu Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz gecesine ait görüntülerin gösteriminin akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka seslenişi dinlendi. Daha sonra ise protokol konuşmalarına geçildi.

 

15 Temmuz kapsamında düzenlen programa, İlçe Kaymakamı Halid Yıldız, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Altunay, Adem Gürel ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.