İl Müdürü Ayrancı Özlem Gazetesini Ziyaret Etti

YEREL 15.07.2023 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2074+ kez okundu.
 

İl Müdürü Ayrancı Özlem Gazetesini Ziyaret Etti

İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebubekir Ayrancı , Gazetemizi ziyaret etti.
İletişim Başkanlığı Samsun Bölge  Müdürü Ebubekir Ayrancı , Gazetemizi ziyaret etti.   Gazetemiz İmtiyaz sahibi Kemalettin Ağca, Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile basının sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.   Ayrancı ; Yerel basında görevli gazetecilerimizin sorunlarını dinlemek, çözüm yolları aramak ve fikir alış verişinde bulunmak üzere ilçelerimizdeki gazetelerimizi ziyaret ediyoruz.   İlçelerdeki gazetecilerle tanışmak, kaynaşmak sorunlarını dinleyip , tesbit edilen problemleri Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığına ileteceğiz.   Sorunların çözülünceye kadar takipçisi olacağız” Dedi Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ağca ise ; Ziyaretten memnun olduklarını ve sorunların tesbiti ve çözümü İçin gayretlerinden dolayı Basın İletişim Müdürü Ayrancı”y teşekkür etti.   İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebubekir  Ayrancı’ya, Kurum Personeli Harun Üstün ve İsa Gönül eşlik ettiler.  
İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebubekir Ayrancı , Gazetemizi ziyaret etti.

İletişim Başkanlığı Samsun Bölge  Müdürü Ebubekir Ayrancı , Gazetemizi ziyaret etti.

 

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Kemalettin Ağca, Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile basının sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

 

Ayrancı ; Yerel basında görevli gazetecilerimizin sorunlarını dinlemek, çözüm yolları aramak ve fikir alış verişinde bulunmak üzere ilçelerimizdeki gazetelerimizi ziyaret ediyoruz.

 

İlçelerdeki gazetecilerle tanışmak, kaynaşmak sorunlarını dinleyip , tesbit edilen problemleri Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığına ileteceğiz.

 

Sorunların çözülünceye kadar takipçisi olacağız” Dedi Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ağca ise ; Ziyaretten memnun olduklarını ve sorunların tesbiti ve çözümü İçin gayretlerinden dolayı Basın İletişim Müdürü Ayrancı”y teşekkür etti.

 

İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebubekir  Ayrancı’ya, Kurum Personeli Harun Üstün ve İsa Gönül eşlik ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.