Vezirköprü'nün il olması için MHP'den destek!

YEREL 21.06.2023 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2971+ kez okundu.
 

Vezirköprü'nün il olması için MHP'den destek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye genelinde 100 il ve 1000 yeni ilçe önerisine Vezirköprü de dahil olabilecek mi?
Gazetemizin 17 Haziran sayısında gündeme getirdiğimiz Vezirköprü’nün il olması yönündeki ‘Fırsatı kaçırdık mı?’ başlıklı manşet haberimize ilk olumlu tepki MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığından geldi.   MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman gazetemize yaptığı açıklamada; “Vezirköprü’nün il olması için Ankara’da gerekli görüşmeleri yapacağız.” dedi.   ANKARA’YA HEYET ÇIKARILACAK   Gökduman açıklamasında; “17 Haziran Cumartesi günü Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin il başkanları ile toplantısı vardı. 18 Haziran günü de Samsun İl Başkanlığımızda ilçe başkanları toplantımızı yaptık. Genel başkanımızın 100. Yılda 100 il ve 1000 ilçe olarak Cumhurbaşkanımıza sunduğu bu güzel haber de biz de olacağız. Bu konuyu Samsun İl Başkanımız Sayın Osman Kandıra bey ile görüştüm. Önümüzdeki günlerde Vezirköprü’nün il olması adına görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gideceğiz. Bu konunun ivedi bir şekilde olumlu olarak dönmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.    Gökduman Ankara’ya gidecek heyette İl başkanı ve yönetimi, İlçe başkanı ve yönetimi ile meclis üyelerinin yer alacağını da ekledi.   ‘VEZİRKÖPRÜ’DE HEYECAN YARATTI’   Yeni il ve ilçelerin olacağı haberinin Vezirköprü’de bir heyecan yarattığını söyleyen Gökduman; “Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı olarak elbette bir çalışma yaparak bunu sunmayı düşünüyoruz ve çalışmalara da başladık. Allah’ın izniyle bu çalışmalar da kullanabileceğimiz, Vezirköprü’nün de tüm kurum ve kuruluşlarından yardım almamız gerekecek. Fakat bir yandan da sosyal medyada yapılan paylaşımları da takip ediyoruz. Elimizden Kavak ilçemize giden açık cezaevi Havza’ya giden Kenevir fabrikası yapılan mücadelede kimlerin ne kadar yardımcı olduğunu da biliyoruz.    İl olma ile ilgili belirlenecek olan kriterler belli olduğunda gerçekçi bir yaklaşım içinde olacağız inşallah bu kriterler karşımıza engel olarak çıkmaz.” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye genelinde 100 il ve 1000 yeni ilçe önerisine Vezirköprü de dahil olabilecek mi?

Gazetemizin 17 Haziran sayısında gündeme getirdiğimiz Vezirköprü’nün il olması yönündeki ‘Fırsatı kaçırdık mı?’ başlıklı manşet haberimize ilk olumlu tepki MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığından geldi.

 

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman gazetemize yaptığı açıklamada; “Vezirköprü’nün il olması için Ankara’da gerekli görüşmeleri yapacağız.” dedi.

 

ANKARA’YA HEYET ÇIKARILACAK

 

Gökduman açıklamasında; “17 Haziran Cumartesi günü Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin il başkanları ile toplantısı vardı. 18 Haziran günü de Samsun İl Başkanlığımızda ilçe başkanları toplantımızı yaptık. Genel başkanımızın 100. Yılda 100 il ve 1000 ilçe olarak Cumhurbaşkanımıza sunduğu bu güzel haber de biz de olacağız. Bu konuyu Samsun İl Başkanımız Sayın Osman Kandıra bey ile görüştüm. Önümüzdeki günlerde Vezirköprü’nün il olması adına görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gideceğiz. Bu konunun ivedi bir şekilde olumlu olarak dönmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 

 

Gökduman Ankara’ya gidecek heyette İl başkanı ve yönetimi, İlçe başkanı ve yönetimi ile meclis üyelerinin yer alacağını da ekledi.

 

‘VEZİRKÖPRÜ’DE HEYECAN YARATTI’

 

Yeni il ve ilçelerin olacağı haberinin Vezirköprü’de bir heyecan yarattığını söyleyen Gökduman; “Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı olarak elbette bir çalışma yaparak bunu sunmayı düşünüyoruz ve çalışmalara da başladık. Allah’ın izniyle bu çalışmalar da kullanabileceğimiz, Vezirköprü’nün de tüm kurum ve kuruluşlarından yardım almamız gerekecek. Fakat bir yandan da sosyal medyada yapılan paylaşımları da takip ediyoruz. Elimizden Kavak ilçemize giden açık cezaevi Havza’ya giden Kenevir fabrikası yapılan mücadelede kimlerin ne kadar yardımcı olduğunu da biliyoruz. 

 

İl olma ile ilgili belirlenecek olan kriterler belli olduğunda gerçekçi bir yaklaşım içinde olacağız inşallah bu kriterler karşımıza engel olarak çıkmaz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.