Lets meet projesinin kapanış webinarı düzenlendi

Eğitim 06.06.2023 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2089+ kez okundu.
 

Lets meet projesinin kapanış webinarı düzenlendi

Vezirköprü'de çeşitli okulların katılımı ile düzenlenen e-Twining projeleri devam ediyor.
Vezirköprü'de çeşitli okulların katılımı ile düzenlenen e-Twining projeleri devam ediyor.   Yunanistan ortaklı "Let's Meet" adlı Uluslararası E-twining projesi 31 Mayıs tarihinde tüm ortaklarının ve öğrencilerinin katılımıyla bir webinar düzenleyerek güzel bir etkinliğe daha imza attı.   Proje Vezirköprü Süleyman Orhan Uluçay Anaokulu, Vezirköprü Atatürk Ortaokulu,Vezirköprü Meşeli İlkokulu, Vezirköprü Ayşe Hatun Kız Meslek Lisesi, Samsun Canik Fatih Temiz İlkokulu, Samsun Çatalarmut İlkokulu, Afyon Asım Kocabıyık Anaokulu ortaklığıyla yürütülüyor.   Karşılıklı selamlaşan öğrenciler birbirleri için yaptıkları resimleri paylaştı ve birlikte şarkılar söyledi. "Let's Meet "projesinde sona yaklaşılırken bu etkinlik ile öğrencilere güzel bir anı ve kültürel bir farkındalık sağlandığı belirtildi.
Vezirköprü'de çeşitli okulların katılımı ile düzenlenen e-Twining projeleri devam ediyor.

Vezirköprü'de çeşitli okulların katılımı ile düzenlenen e-Twining projeleri devam ediyor.

 

Yunanistan ortaklı "Let's Meet" adlı Uluslararası E-twining projesi 31 Mayıs tarihinde tüm ortaklarının ve öğrencilerinin katılımıyla bir webinar düzenleyerek güzel bir etkinliğe daha imza attı.

 

Proje Vezirköprü Süleyman Orhan Uluçay Anaokulu, Vezirköprü Atatürk Ortaokulu,Vezirköprü Meşeli İlkokulu, Vezirköprü Ayşe Hatun Kız Meslek Lisesi, Samsun Canik Fatih Temiz İlkokulu, Samsun Çatalarmut İlkokulu, Afyon Asım Kocabıyık Anaokulu ortaklığıyla yürütülüyor.

 

Karşılıklı selamlaşan öğrenciler birbirleri için yaptıkları resimleri paylaştı ve birlikte şarkılar söyledi. "Let's Meet "projesinde sona yaklaşılırken bu etkinlik ile öğrencilere güzel bir anı ve kültürel bir farkındalık sağlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.