Vezirköprü - Durağan Karayolu Araç Trafiğine Kapalı

04.06.2023 - 07:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3156+ kez okundu.
 

Vezirköprü - Durağan Karayolu Araç Trafiğine Kapalı

Vezirköprü - Durağan Karayolu yolda yaşanan heyelan nedeniyle Saraycık Mahallesi ve Çaltu Mahallesi arası güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapalı.
Vezirköprü - Durağan Karayolu yolda yaşanan heyelan nedeniyle Saraycık Mahallesi ve Çaltu Mahallesi arası  güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapalı.   Dün akşam saatlerinden itibaren aralıklara devam eden yağış nedeniyle gevşeyen toprak Vezirköprü – Durağan karayolun farklı bölgelerde heyelana neden oldu. Vezirköprü Durağan Karayolunun Saraycık ve Çaltu Mahalleleri arası Jandarma tarafından ikinci bir emre kadar araç trafiğine kapalı.   Yağmurun durmasının ardından Karayolları ekiplerince yapılacak temizlik çalışmalarından sonra kapanan  karayolu araç trafiğine açılacak.
Vezirköprü - Durağan Karayolu yolda yaşanan heyelan nedeniyle Saraycık Mahallesi ve Çaltu Mahallesi arası güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapalı.

Vezirköprü - Durağan Karayolu yolda yaşanan heyelan nedeniyle Saraycık Mahallesi ve Çaltu Mahallesi arası  güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapalı.

 

Dün akşam saatlerinden itibaren aralıklara devam eden yağış nedeniyle gevşeyen toprak Vezirköprü – Durağan karayolun farklı bölgelerde heyelana neden oldu. Vezirköprü Durağan Karayolunun Saraycık ve Çaltu Mahalleleri arası Jandarma tarafından ikinci bir emre kadar araç trafiğine kapalı.

 

Yağmurun durmasının ardından Karayolları ekiplerince yapılacak temizlik çalışmalarından sonra kapanan  karayolu araç trafiğine açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.