Vezirköprü’de sel engel tanımadı

YEREL 29.05.2023 - 23:07, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2982+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de sel engel tanımadı

Vezirköprü ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Vezirköprü ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.   Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen selde Çakırtaş Mahallesinde bir otomobil sulara kapıldı. Dört gün önce de selden etkilenen fabrika yine sel sularından zarar gördü.   Esentepe Mahallesinde ise Çevreyolu mevkiinde sel suları nedeniyle araçlar mahsur kalırken evlerin giriş katlarını ve bodrum katlarını da su bastı. Baskında Osman Akpınar'a ait 1 kuzu telef oldu. Akpınar; "Sel sularının yoldan taşmasıyla birlikte depodaki buğday ve gübrelerimiz ıslandı. Alt katta bulunan kuzuların olduğu yerde de baskından bir kuzu öldü, iki tanesini kurtarabildim." dedi.   Yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok ekili alan da sel sularından zarar gördü. Selin geçtiği alanlardaki birçok köprü ve menfezler kullanılamaz hale gelirken iş makineleri ile bölgedeki farklı alanlarda temizleme çalışmaları başlatıldı.   Öte yandan sel sularına kapılan ve boş olduğu öğrenilen otomobil için arama çalışması başlatılacağı öğrenildi.
Vezirköprü ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Vezirköprü ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

 

Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen selde Çakırtaş Mahallesinde bir otomobil sulara kapıldı. Dört gün önce de selden etkilenen fabrika yine sel sularından zarar gördü.

 

Esentepe Mahallesinde ise Çevreyolu mevkiinde sel suları nedeniyle araçlar mahsur kalırken evlerin giriş katlarını ve bodrum katlarını da su bastı. Baskında Osman Akpınar'a ait 1 kuzu telef oldu. Akpınar; "Sel sularının yoldan taşmasıyla birlikte depodaki buğday ve gübrelerimiz ıslandı. Alt katta bulunan kuzuların olduğu yerde de baskından bir kuzu öldü, iki tanesini kurtarabildim." dedi.

 

Yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok ekili alan da sel sularından zarar gördü. Selin geçtiği alanlardaki birçok köprü ve menfezler kullanılamaz hale gelirken iş makineleri ile bölgedeki farklı alanlarda temizleme çalışmaları başlatıldı.

 

Öte yandan sel sularına kapılan ve boş olduğu öğrenilen otomobil için arama çalışması başlatılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.