Kros yarışları düzenlendi

Spor 19.05.2023 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2037+ kez okundu.
 

Kros yarışları düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Kapsamında, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle Kros Yarışları düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da içine alan 15 - 21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi.   Liseler Arası Kız-Erkek Kategorisi Kros Yarışmalarında öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünden başlayan Kros Yarışları Çakırtaş Mahallesi mevkiinden tekrar ilçe müdürlüğünde sona erdi.   Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Dereceler ise şu şekilde oluştu;     Kızlar Kategorisi 1.Yaren SABAN 2. Hande İLERİ 3.Zeynep Erva KAYA 4.Zehra İLERİ   Erkekler Kategorisi 1.Ahmet YILMAZ 2. Mahmut Can BAYRAKTAR 3.Hüseyin KURT 4.Mustafa TÜRKER   Kızlar Kategorisi Takım 1.si Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Takım 2.si Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi   Erkekler Kategorisi Takım 1.si Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takım 2.si Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Takım 3.sü Vezirköprü Anadolu Lisesi Takım 1.si Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
15-21 Mayıs Gençlik Haftası Kapsamında, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle Kros Yarışları düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da içine alan 15 - 21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi.

 

Liseler Arası Kız-Erkek Kategorisi Kros Yarışmalarında öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünden başlayan Kros Yarışları Çakırtaş Mahallesi mevkiinden tekrar ilçe müdürlüğünde sona erdi.

 

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Dereceler ise şu şekilde oluştu;

 

 

Kızlar Kategorisi

1.Yaren SABAN

2. Hande İLERİ

3.Zeynep Erva KAYA

4.Zehra İLERİ

 

Erkekler Kategorisi

1.Ahmet YILMAZ

2. Mahmut Can BAYRAKTAR

3.Hüseyin KURT

4.Mustafa TÜRKER

 

Kızlar Kategorisi

Takım 1.si Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi

Takım 2.si Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi

 

Erkekler Kategorisi

Takım 1.si Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Takım 2.si Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi

Takım 3.sü Vezirköprü Anadolu Lisesi

Takım 1.si Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.