Yaşam Eczanesi hizmete açıldı

YEREL 06.05.2023 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3321+ kez okundu.
 

Yaşam Eczanesi hizmete açıldı

Vezirköprü ilçesinde hizmet verecek olan Yaşam Eczanesi hizmete açıldı.
Vezirköprü ilçesinde hizmet verecek olan Yaşam Eczanesi hizmete açıldı.   Belediye binası yanında hizmete başlayan eczane için açılış töreni düzenlendi.   Dua yapılmasının ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, Samsun Milletvekili Adayı Ersan Aksu, Eczacı Yakub Bolat ve katılımcılar birlikte kesti.   Açılış sonrası gazetemize konuşan Eczacı Yakub Bolat; “Eczanemizi açılışına katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Vezirköprü halkının hizmetindeyiz. Tüm hemşehrilerimize sağlık dolu bir hayat diliyorum.” dedi.   Açılışa protokolün yanı sıra esnaflar ve vatandaşlar katıldı.   
Vezirköprü ilçesinde hizmet verecek olan Yaşam Eczanesi hizmete açıldı.

Vezirköprü ilçesinde hizmet verecek olan Yaşam Eczanesi hizmete açıldı.

 

Belediye binası yanında hizmete başlayan eczane için açılış töreni düzenlendi.

 

Dua yapılmasının ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, Samsun Milletvekili Adayı Ersan Aksu, Eczacı Yakub Bolat ve katılımcılar birlikte kesti.

 

Açılış sonrası gazetemize konuşan Eczacı Yakub Bolat; “Eczanemizi açılışına katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Vezirköprü halkının hizmetindeyiz. Tüm hemşehrilerimize sağlık dolu bir hayat diliyorum.” dedi.

 

Açılışa protokolün yanı sıra esnaflar ve vatandaşlar katıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.