Bağımsız Aday Çoban -‘Tek amacımız halka hizmet’

Siyaset 28.04.2023 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3061+ kez okundu.
 

Bağımsız Aday Çoban -‘Tek amacımız halka hizmet’

İlçe ve mahalle ziyaretlerine devam eden Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban Havza ilçesi ve Vezirköprü mahallerini gezmeye hız kesmeden devam ediyor.
İlçe ve mahalle ziyaretlerine devam eden Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban Havza ve Vezirköprü ilçelerinde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.   14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Samsun'dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Vezirköprülü İş Adamı Mustafa Çoban, ilçe ve mahalle ziyaretlerinde seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.    “Tek amacımız halka, memlekete hizmet”   Samsun ilçe merkezleri başta olmak üzere birçok mahalleyi ziyaret eden Çoban; huzur, bereket, sağlık dileklerinde bulunurken, “Bu memleket benim memleketim. Baharın başlangıcında huzur, sağlık ve samimiyet içinde dönemler bizi bekliyor. Bu doğrultuda ilerliyoruz. Dileğimiz, duamız bu yöndedir. Biz de bu güzel günler içerisinde tek amacımızın halka hizmet olduğunu bu memlekete hizmet olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.
İlçe ve mahalle ziyaretlerine devam eden Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban Havza ilçesi ve Vezirköprü mahallerini gezmeye hız kesmeden devam ediyor.
İlçe ve mahalle ziyaretlerine devam eden Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban Havza ve Vezirköprü ilçelerinde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Samsun'dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Vezirköprülü İş Adamı Mustafa Çoban, ilçe ve mahalle ziyaretlerinde seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. 

 

“Tek amacımız halka, memlekete hizmet”

 

Samsun ilçe merkezleri başta olmak üzere birçok mahalleyi ziyaret eden Çoban; huzur, bereket, sağlık dileklerinde bulunurken, “Bu memleket benim memleketim. Baharın başlangıcında huzur, sağlık ve samimiyet içinde dönemler bizi bekliyor. Bu doğrultuda ilerliyoruz. Dileğimiz, duamız bu yöndedir. Biz de bu güzel günler içerisinde tek amacımızın halka hizmet olduğunu bu memlekete hizmet olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.