Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’dan ‘Ramazan Bayramı’ Kutlama Mesajı

YEREL 20.04.2023 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2610+ kez okundu.
 

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’dan ‘Ramazan Bayramı’ Kutlama Mesajı

Samsun İl Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Samsun İl Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Vali Dağlı mesajında; "Sevgi, merhamet, paylaşma gibi manevi duyguların yoğun yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, gönüllere verdiği huzurla bayramın heyecan ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz." dedi.   Bayram süresince tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Dağlı mesajında; "Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini ruhumuzun derinliklerinde hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir.   Bayram süresince başta trafik, asayiş ve sağlık olmak üzere kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için gereken tüm tedbirler, kolluk kuvvetlerimiz başta olmak üzere ilgili kurumlarımızca alınmıştır. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmelerini ve bayram sevincini acıya dönüştürecek her türlü davranıştan uzak durmalarını önemle istirham ediyorum.
Samsun İl Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Samsun İl Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Vali Dağlı mesajında; "Sevgi, merhamet, paylaşma gibi manevi duyguların yoğun yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, gönüllere verdiği huzurla bayramın heyecan ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz." dedi.

 

Bayram süresince tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Dağlı mesajında; "Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini ruhumuzun derinliklerinde hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir.

 

Bayram süresince başta trafik, asayiş ve sağlık olmak üzere kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için gereken tüm tedbirler, kolluk kuvvetlerimiz başta olmak üzere ilgili kurumlarımızca alınmıştır. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmelerini ve bayram sevincini acıya dönüştürecek her türlü davranıştan uzak durmalarını önemle istirham ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.