AK Parti aday adayı Av. Murat İkiz iç bölge teşkilatları ile buluştu

YEREL 23.03.2023 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2115+ kez okundu.
 

AK Parti aday adayı Av. Murat İkiz iç bölge teşkilatları ile buluştu

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av.Murat İkiz, teşkilatlarla buluştu. İkiz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 14 Mayıs'ta yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek için gece gündüz sahadayız. Başaracağız "dedi.
 Havza Belediyesi eski Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, saha çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İkiz, AK Parti Vezirköprü, Kavak, Ladik ve Asarcık İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilatlarla istişarelerde bulundu.   AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve ilçe teşkilat yöneticileri, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ve ilçe yönetimi, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı İlhan Gonca ve ilçe yönetimi, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır ve ilçe yönetimi, teşkilatların kadın ve gençlik kollarıyla bir araya gelerek özellikle Havza'nın ve çevre illerin kalkınmasına yönelik projeleri masaya yatırdı.   AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av.Murat İkiz, "İlçelerimiz bu güne kadar geri kalmış özelliğiyle en az yatırım yapılan ilçeler arasında yer almaktadır.  Milletvekili olduğumda ekibimle birlikte bölgemizin yeniden yapılandırılması ve kalkınması için mücadele edeceğim. Bölgede bulunan Havza OSB’yi 10 bin dönüme çıkaracağız. Kavak OSB'yi geliştireceğiz. Vezirköprü ilçemizde sıfırdan yeni OSB inşa edeceğiz. Havza Vezirköprü Karayolu'nun tamamlanması için çalışacağız. Havza ve Ladik ilçelerindeki termal turizmin geliştirilmesi için ilçelerimize büyük yatırımcıları getirerek onları teşvik edeceğiz "dedi.   AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'nın kazanması için gece gündüz sahada olduklarını belirterek, "Bölgemizdeki 5 ilçenin toplam nüfusu 200 bin olmasının yanı sıra, 150 bin nüfusu da Samsun’da yaşamaktadır. 1 milyon 350 bin nüfuslu Samsun’un 350 bin kadarını bu 5 ilçemizin toplam nüfusu oluşturmaktadır. Bu durumun tüm Samsun kamuoyu tarafından bilinmesini, partimizin hemşehrilerimizin taleplerini değerlendireceğini ve takdir edeceğini umuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs seçimini kazanması için geceli gündüzlü 24 saat çalışıyoruz "ifadelerini kullandı.
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av.Murat İkiz, teşkilatlarla buluştu. İkiz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 14 Mayıs'ta yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek için gece gündüz sahadayız. Başaracağız "dedi.

 Havza Belediyesi eski Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, saha çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İkiz, AK Parti Vezirköprü, Kavak, Ladik ve Asarcık İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilatlarla istişarelerde bulundu.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve ilçe teşkilat yöneticileri, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ve ilçe yönetimi, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı İlhan Gonca ve ilçe yönetimi, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır ve ilçe yönetimi, teşkilatların kadın ve gençlik kollarıyla bir araya gelerek özellikle Havza'nın ve çevre illerin kalkınmasına yönelik projeleri masaya yatırdı.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av.Murat İkiz, "İlçelerimiz bu güne kadar geri kalmış özelliğiyle en az yatırım yapılan ilçeler arasında yer almaktadır.  Milletvekili olduğumda ekibimle birlikte bölgemizin yeniden yapılandırılması ve kalkınması için mücadele edeceğim. Bölgede bulunan Havza OSB’yi 10 bin dönüme çıkaracağız. Kavak OSB'yi geliştireceğiz. Vezirköprü ilçemizde sıfırdan yeni OSB inşa edeceğiz. Havza Vezirköprü Karayolu'nun tamamlanması için çalışacağız. Havza ve Ladik ilçelerindeki termal turizmin geliştirilmesi için ilçelerimize büyük yatırımcıları getirerek onları teşvik edeceğiz "dedi.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat İkiz, 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'nın kazanması için gece gündüz sahada olduklarını belirterek, "Bölgemizdeki 5 ilçenin toplam nüfusu 200 bin olmasının yanı sıra, 150 bin nüfusu da Samsun’da yaşamaktadır. 1 milyon 350 bin nüfuslu Samsun’un 350 bin kadarını bu 5 ilçemizin toplam nüfusu oluşturmaktadır. Bu durumun tüm Samsun kamuoyu tarafından bilinmesini, partimizin hemşehrilerimizin taleplerini değerlendireceğini ve takdir edeceğini umuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs seçimini kazanması için geceli gündüzlü 24 saat çalışıyoruz "ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.