Ülkü Ocakları 18 Mart şehitleri için ikramda bulundu

YEREL 20.03.2023 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2460+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları 18 Mart şehitleri için ikramda bulundu

Ülkü Ocakları tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde ilçe halkına kuru ekmek ve hoşaf dağıtıldı.
Ülkü Ocakları tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde ilçe halkına kuru ekmek ve hoşaf dağıtıldı.   Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı ve Şehitlerin anısına ilçe halkına kuru ekmek ve hoşaf ikramı yapıldı.   Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar ve yönetimi ile Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Baştuğ ve yönetimi katıldı.   Şehitlere rahmet dileyen Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Baştuğ, gazetemize yaptığı açıklamada; "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108.yıldönümü dolayısıyla  Vezirköprü Ülkü Ocağı olarak vatandaşlarımıza kuru ekmek ve hoşaf ikramı gerçekleştirdik. Bu toprakları bizlere kanıyla canıyla vatan yapan şehitlerimizi andık. Onların ruhları için halkımıza ikramlarda bulunduk. Bu vesile ile Çanakkale Şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.
Ülkü Ocakları tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde ilçe halkına kuru ekmek ve hoşaf dağıtıldı.

Ülkü Ocakları tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde ilçe halkına kuru ekmek ve hoşaf dağıtıldı.

 

Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı ve Şehitlerin anısına ilçe halkına kuru ekmek ve hoşaf ikramı yapıldı.

 

Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar ve yönetimi ile Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Baştuğ ve yönetimi katıldı.

 

Şehitlere rahmet dileyen Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Baştuğ, gazetemize yaptığı açıklamada; "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108.yıldönümü dolayısıyla  Vezirköprü Ülkü Ocağı olarak vatandaşlarımıza kuru ekmek ve hoşaf ikramı gerçekleştirdik. Bu toprakları bizlere kanıyla canıyla vatan yapan şehitlerimizi andık. Onların ruhları için halkımıza ikramlarda bulunduk. Bu vesile ile Çanakkale Şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Özlem Köşe Yazarı Mustafa ERDEN / SGK Başmüfettişi
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.