Özdemir -‘Sağlık kampüsü olacak’

YEREL 11.03.2023 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2580+ kez okundu.
 

Özdemir -‘Sağlık kampüsü olacak’

İYİ Parti Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özdemir, Vezirköprü’ye sağlık kampüsü yapılması konusunda belediye meclisine önerge verdi.
İYİ Parti Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özdemir, Vezirköprü’ye sağlık kampüsü yapılması konusunda belediye meclisine önerge verdi.   Belediye Başkanlığınca önergeye verilen yazılı cevabın olumlu olduğunu ifade eden Özdemir; “Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı bir Sağlık Kampüsü açılması için belediyenin bina tahsisi konusunda verdiğim önergeye verilen yazılı cevapta çalışmanın sürdüğü belirtildi.” dedi.   Meclis üyesi Özdemir, Ocak ayı meclis toplantısında verdiği önergede; “İlçemizin yüz ölçümünün genişliğini göz önünde bulundurduğumuzda sağlık alanında daha iyi ve kolaylaştırıcı hizmet verebilmek için komşu ilçelerimizde bulunan 19 Mayıs üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı sağlık kampüsü açılabilmesi için gerekli bina temini olduğunda fakültenin konuya olumlu baktığını açılan ilçelerde görmekteyiz. Mümkünse belediyemize ait iş yerlerinden temini uygun yerimiz yoksa 1 nolu sağlık ocağının alt katının Sağlık Müdürlüğünden tahsisinin yaptırılması ve gerekli prosedürlerin yapılması için Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis Bey’in özveriyle yapacağı çalışma ile birkaç poliklinik açılarak fakültemiz asistanlarının Vezirköprü’müze hizmet vermesini sağlamak için gerekli çalışmayı ilçemiz adına öneriyorum.” şeklindeydi.   Belediye Başkanlığınca yapılan yazılı cevapta konuyla ilgili çalışma başlatıldığı ve Vezirköprü Kaymakamlığı’na yer tahsisi konusunda resmi yazışmaların başlatıldığına yer verildi.   Yer tahsisi gerçekleştiğinde fakülteye bağlı bazı polikliniklerin Vezirköprü ilçesinde de açılacağı bildirildi.
İYİ Parti Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özdemir, Vezirköprü’ye sağlık kampüsü yapılması konusunda belediye meclisine önerge verdi.

İYİ Parti Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özdemir, Vezirköprü’ye sağlık kampüsü yapılması konusunda belediye meclisine önerge verdi.

 

Belediye Başkanlığınca önergeye verilen yazılı cevabın olumlu olduğunu ifade eden Özdemir; “Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı bir Sağlık Kampüsü açılması için belediyenin bina tahsisi konusunda verdiğim önergeye verilen yazılı cevapta çalışmanın sürdüğü belirtildi.” dedi.

 

Meclis üyesi Özdemir, Ocak ayı meclis toplantısında verdiği önergede; “İlçemizin yüz ölçümünün genişliğini göz önünde bulundurduğumuzda sağlık alanında daha iyi ve kolaylaştırıcı hizmet verebilmek için komşu ilçelerimizde bulunan 19 Mayıs üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı sağlık kampüsü açılabilmesi için gerekli bina temini olduğunda fakültenin konuya olumlu baktığını açılan ilçelerde görmekteyiz. Mümkünse belediyemize ait iş yerlerinden temini uygun yerimiz yoksa 1 nolu sağlık ocağının alt katının Sağlık Müdürlüğünden tahsisinin yaptırılması ve gerekli prosedürlerin yapılması için Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis Bey’in özveriyle yapacağı çalışma ile birkaç poliklinik açılarak fakültemiz asistanlarının Vezirköprü’müze hizmet vermesini sağlamak için gerekli çalışmayı ilçemiz adına öneriyorum.” şeklindeydi.

 

Belediye Başkanlığınca yapılan yazılı cevapta konuyla ilgili çalışma başlatıldığı ve Vezirköprü Kaymakamlığı’na yer tahsisi konusunda resmi yazışmaların başlatıldığına yer verildi.

 

Yer tahsisi gerçekleştiğinde fakülteye bağlı bazı polikliniklerin Vezirköprü ilçesinde de açılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.