Meclis Üyesi Yazıcı -'Kurtuluşumuz buna bağlı'

YEREL 28.02.2023 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3112+ kez okundu.
 

Meclis Üyesi Yazıcı -'Kurtuluşumuz buna bağlı'

Belediye Meclis Üyesi Ziraat Mühendisi Uğur Yazıcı “Vezirköprü’nün kurtuluşu ve göçün durdurulması tarım ve hayvancılığa bağlı." dedi.
Vezirköprü Belediyesi Meclis Üyesi, Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Mühendisi Uğur Yazıcı, Özlem Gazetesi'ni ziyaret etti.   Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile ilçenin genel sorunları ve yapılması gerekenler üzerinde sohbet eden Yazıcı; "Vezirköprü’nün yapacak çok önemli işleri var. Tarım ve hayvancılık alanında ivedilikle programlı, bilinçli, çağın şartlarına uygun projeler üretmek zorundayız. Vezirköprü’de bu işleri hayata geçirebilmemiz için farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görüp asgari müşterekte buluşup ilçemiz sorunlarına yoğunlaşmalıyız." dedi.   Belediye Meclis Üyesi Ziraat Mühendisi Uğur Yazıcı; "İlçemizdeki bütün katmanlar Karma OSB ve Besi OSB'nin biran önce ilçemize kazandırılması için birlik olmalıdır. Herkesin taşın altına elini değil gövdesini koymak zorunda. Vaktimizi boş geçirme lüksümüz yok. Hepimiz Vezirköprü paydasında buluşmak zorundayız." dedi.   Yazıcı'nın öneri ve fikirlerinin çok kıymetli olduğunu söyleyen Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca; "Vezirköprü çevre ilçelerle arasındaki farkı ancak birlik ve beraberlik ile kapatabilir. Bu birliğin sağlanabilmesi için sen-ben kavgalarını bir kenara bırakıp sürece herkesin katkı sağlaması gerekiyor." dedi.   lakkhi.com rusigry.com vyrec.com
Belediye Meclis Üyesi Ziraat Mühendisi Uğur Yazıcı “Vezirköprü’nün kurtuluşu ve göçün durdurulması tarım ve hayvancılığa bağlı." dedi.

Vezirköprü Belediyesi Meclis Üyesi, Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Mühendisi Uğur Yazıcı, Özlem Gazetesi'ni ziyaret etti.

 

Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile ilçenin genel sorunları ve yapılması gerekenler üzerinde sohbet eden Yazıcı; "Vezirköprü’nün yapacak çok önemli işleri var. Tarım ve hayvancılık alanında ivedilikle programlı, bilinçli, çağın şartlarına uygun projeler üretmek zorundayız. Vezirköprü’de bu işleri hayata geçirebilmemiz için farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görüp asgari müşterekte buluşup ilçemiz sorunlarına yoğunlaşmalıyız." dedi.

 

Belediye Meclis Üyesi Ziraat Mühendisi Uğur Yazıcı; "İlçemizdeki bütün katmanlar Karma OSB ve Besi OSB'nin biran önce ilçemize kazandırılması için birlik olmalıdır. Herkesin taşın altına elini değil gövdesini koymak zorunda. Vaktimizi boş geçirme lüksümüz yok. Hepimiz Vezirköprü paydasında buluşmak zorundayız." dedi.

 

Yazıcı'nın öneri ve fikirlerinin çok kıymetli olduğunu söyleyen Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca; "Vezirköprü çevre ilçelerle arasındaki farkı ancak birlik ve beraberlik ile kapatabilir. Bu birliğin sağlanabilmesi için sen-ben kavgalarını bir kenara bırakıp sürece herkesin katkı sağlaması gerekiyor." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.