Tekrar soruyoruz! Depreme hazır mıyız?

YEREL 25.02.2023 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3292+ kez okundu.
 

Tekrar soruyoruz! Depreme hazır mıyız?

2018 yılı Eylül ayında gazetemizin manşetinden yetkililere seslenmiştik! Şimdi tekrar soruyoruz; ‘Depreme Hazır mıyız?’
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki deprem ‘Vezirköprü depreme hazır mı?’ sorusunu tekrar akıllara getirdi.   2018 yılı Eylül ayında Vezirköprü ilçesine bağlı merkez üssü Kapaklıeşme Mahallesi olan 3,2 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. Yaşanan deprem sonrasında halk tedirgin olmuş ve gazetemizin manşet haberinde ‘Depreme hazır mıyız?’ başlığıyla ilçe yöneticilerine Vezirköprü’nün risk durumunu sormuştuk.   Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından gözler fay hattının geçtiği il ve ilçelere çevrilmiş durumda.    Şimdi tekrar soruyoruz; ‘Olası bir depremde Vezirköprü’nün risk durumu nedir?   VEZİRKÖPRÜ HAZIR MI?       Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunan ve 1.derece deprem riski taşıyan Vezirköprü olası bir deprem için hazır mı?   Vezirköprü’de sorumluluğu olanlar deprem için alınması gereken tedbirleri gözden geçirdi mi?   Geçmiş yıllarda yapılan binaların olası bir depreme dayanıklılığı ve günümüz şartlarında yapılan yeni binaların deprem yönetmeliğine uygunluğu kontrol ediliyor mu?   1.Derece deprem riski taşıyan Vezirköprü için akıllara gelen bu sorular vatandaşın kafasını meşgul ederken, yetkililerden Vezriköprü’nün depreme hazır olup olmadığına dair açıklama bekleniyor.    
2018 yılı Eylül ayında gazetemizin manşetinden yetkililere seslenmiştik! Şimdi tekrar soruyoruz; ‘Depreme Hazır mıyız?’
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki deprem ‘Vezirköprü depreme hazır mı?’ sorusunu tekrar akıllara getirdi.

 

2018 yılı Eylül ayında Vezirköprü ilçesine bağlı merkez üssü Kapaklıeşme Mahallesi olan 3,2 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. Yaşanan deprem sonrasında halk tedirgin olmuş ve gazetemizin manşet haberinde ‘Depreme hazır mıyız?’ başlığıyla ilçe yöneticilerine Vezirköprü’nün risk durumunu sormuştuk.

 

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından gözler fay hattının geçtiği il ve ilçelere çevrilmiş durumda. 

 

Şimdi tekrar soruyoruz; ‘Olası bir depremde Vezirköprü’nün risk durumu nedir?

 

VEZİRKÖPRÜ HAZIR MI?
 
 

 

Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunan ve 1.derece deprem riski taşıyan Vezirköprü olası bir deprem için hazır mı?

 

Vezirköprü’de sorumluluğu olanlar deprem için alınması gereken tedbirleri gözden geçirdi mi?

 

Geçmiş yıllarda yapılan binaların olası bir depreme dayanıklılığı ve günümüz şartlarında yapılan yeni binaların deprem yönetmeliğine uygunluğu kontrol ediliyor mu?

 

1.Derece deprem riski taşıyan Vezirköprü için akıllara gelen bu sorular vatandaşın kafasını meşgul ederken, yetkililerden Vezriköprü’nün depreme hazır olup olmadığına dair açıklama bekleniyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.