Cömert İmam Emekli Oldu

YEREL 07.10.2023 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1567+ kez okundu.
 

Cömert İmam Emekli Oldu

Vezirköprü Tikenli Mahallesi Cami İmamı Abdullah Cömert emekli oldu.
Vezirköprü Tikenli Mahallesi Cami İmamı Abdullah Cömert emekli oldu.   İmamhatip Abdullah Cömert,  1988 yılında Samsun’un  Salıpazarı ilçesinde göreve başladı. Daha sonra  Vezirköprü Yolpınar , Elaldı Mahallelerinde görev yaptıktan sonra Tikenli Mahallesi Camiinde 26 yıl görev yapan Cömert  emekli oldu.   İmam Hatip Cömert : “ Her başlangıcın bir sonu var.  Her görevinde bir sonu var. 35 yıl görev yaptığım çok sevdiğim imam hatip görevinden emekli oldum.  Görev yaptığım süre içinde halkımızın mutlu ve üzüntülü günlerinde yanında olmaya çalıştım. Bu nedenle Vezirköprülü hemşerilerime hakkımı helal ediyorum.  Onlarında haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Bundan sonraki yaşamımı doğup, büyüdüğüm ve çok sevdiğim Vezirköprü’de geçirmeyi düşünüyorum” dedi.   Vezirköprü’nün sorunlarına duyarsız kalmayan  Abdullah Cömert’in  bundan sonraki yaşamında ilçeye farklı alanlarda hizmet edeceğini belirtti.  
Vezirköprü Tikenli Mahallesi Cami İmamı Abdullah Cömert emekli oldu.

Vezirköprü Tikenli Mahallesi Cami İmamı Abdullah Cömert emekli oldu.

 

İmamhatip Abdullah Cömert,  1988 yılında Samsun’un  Salıpazarı ilçesinde göreve başladı. Daha sonra  Vezirköprü Yolpınar , Elaldı Mahallelerinde görev yaptıktan sonra Tikenli Mahallesi Camiinde 26 yıl görev yapan Cömert  emekli oldu.

 

İmam Hatip Cömert : “ Her başlangıcın bir sonu var.  Her görevinde bir sonu var. 35 yıl görev yaptığım çok sevdiğim imam hatip görevinden emekli oldum.  Görev yaptığım süre içinde halkımızın mutlu ve üzüntülü günlerinde yanında olmaya çalıştım. Bu nedenle Vezirköprülü hemşerilerime hakkımı helal ediyorum.  Onlarında haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Bundan sonraki yaşamımı doğup, büyüdüğüm ve çok sevdiğim Vezirköprü’de geçirmeyi düşünüyorum” dedi.

 

Vezirköprü’nün sorunlarına duyarsız kalmayan  Abdullah Cömert’in  bundan sonraki yaşamında ilçeye farklı alanlarda hizmet edeceğini belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.