Hacıkaraahmetoğlu Belediye Başkan Aday Adayı

YEREL 07.10.2023 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1605+ kez okundu.
 

Hacıkaraahmetoğlu Belediye Başkan Aday Adayı

Muharrem Hacıkaraahmetoğlu Ak Partiden Vezirköprü Belediye Başkan aday adayı olacağını ifade etti.
Muharrem Hacıkaraahmetoğlu Ak Partiden Vezirköprü Belediye Başkan aday adayı olacağını ifade etti.   İlahiyat, Halkla İlişkilerve Kamu Yönetimi mezunu Ak Parti 27. Dönem milletvekili aday adayı Vezirköprülü Muharrem Hacıkaraahmetoğlu’nun 2024 yılı yerel seçimlerde Vezirköprü’ye Belediye Başkanı adayı olacağı, adaylık için gerekli kulis çalışmalarını yaptığı gelen haberler arasında.   "Kimsenin Şüphesi Olmasın"   Muharrem Hacıkaraahmetoğlu; "Vezirköprü’nün öz evladıyım. Sarıdibek (Soruk) köyündenim. Hayatım boyunca aldığım eğitimleri yönetim üzerine aldım. Ankara İlahiyat eğitimden sonra sizlere daha iyi hizmet üretebilmek için kamu yönetimi okuyup “Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi” alanında 3. Yüksek lisansını tamamlamış bulunuyorum. Vezirköprü’yü Belediye, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, yerel basın, kanaat önderleri ile birleştirip kalkındıracağımdan kimsenin şüphesi olmasın."sözlerini ifade etti.   Muharrem Hacıkaraahmetoğlu Kimdir?   1978 Samsun Vezirköprü doğumlu 1997 yılında Merzifon İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2002 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 2004 yılında Samsun Havza'ya İmam Hatip olarak atandı 2007 yılında halkla ilişkiler ön lisans öğrenimini bitirdi. 2011 yılında pedagojik formasyon eğitimi aldı. 2013 yılında Samsun merkeze İmam Hatip olarak nakledildi. 2014 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsü Dini Danışmadık ve Rehberlik bölümünde Yüksek Lisansını bitirdi. 2016 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak din hizmetleri uzmanı olarak Çanakkale'ye atandı 2017 yılında kamu yönetimi yönetimini bitirdi. 17. Dönem Ak Parti Siyaset Akademisi "Büyük Güç Türkiye" programını il 2.'si olarak bitirdi. Çalıştığı yerlerde Çok başarılı projeye imza atan Hacıkaraahmetoğlu Çanakkale İl Müftülüğü Din Hizmetleri uzmanı görevinden Samsun'dan Milletvekilligi adaylığı için istifa etti.     
Muharrem Hacıkaraahmetoğlu Ak Partiden Vezirköprü Belediye Başkan aday adayı olacağını ifade etti.

Muharrem Hacıkaraahmetoğlu Ak Partiden Vezirköprü Belediye Başkan aday adayı olacağını ifade etti.

 

İlahiyat, Halkla İlişkilerve Kamu Yönetimi mezunu Ak Parti 27. Dönem milletvekili aday adayı Vezirköprülü Muharrem Hacıkaraahmetoğlu’nun 2024 yılı yerel seçimlerde Vezirköprü’ye Belediye Başkanı adayı olacağı, adaylık için gerekli kulis çalışmalarını yaptığı gelen haberler arasında.

 

"Kimsenin Şüphesi Olmasın"

 

Muharrem Hacıkaraahmetoğlu; "Vezirköprü’nün öz evladıyım. Sarıdibek (Soruk) köyündenim. Hayatım boyunca aldığım eğitimleri yönetim üzerine aldım. Ankara İlahiyat eğitimden sonra sizlere daha iyi hizmet üretebilmek için kamu yönetimi okuyup “Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi” alanında 3. Yüksek lisansını tamamlamış bulunuyorum. Vezirköprü’yü Belediye, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, yerel basın, kanaat önderleri ile birleştirip kalkındıracağımdan kimsenin şüphesi olmasın."sözlerini ifade etti.

 

Muharrem Hacıkaraahmetoğlu Kimdir?

 

1978 Samsun Vezirköprü doğumlu 1997 yılında Merzifon İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2002 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 2004 yılında Samsun Havza'ya İmam Hatip olarak atandı 2007 yılında halkla ilişkiler ön lisans öğrenimini bitirdi. 2011 yılında pedagojik formasyon eğitimi aldı. 2013 yılında Samsun merkeze İmam Hatip olarak nakledildi. 2014 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsü Dini Danışmadık ve Rehberlik bölümünde Yüksek Lisansını bitirdi. 2016 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak din hizmetleri uzmanı olarak Çanakkale'ye atandı 2017 yılında kamu yönetimi yönetimini bitirdi. 17. Dönem Ak Parti Siyaset Akademisi "Büyük Güç Türkiye" programını il 2.'si olarak bitirdi. Çalıştığı yerlerde Çok başarılı projeye imza atan Hacıkaraahmetoğlu Çanakkale İl Müftülüğü Din Hizmetleri uzmanı görevinden Samsun'dan Milletvekilligi adaylığı için istifa etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.