Güle Güle Üniversiteliler Programı Düzenlendi

Eğitim 22.09.2023 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3265+ kez okundu.
 

Güle Güle Üniversiteliler Programı Düzenlendi

Vezirköprü’de bu yıl Üniversite gitmeye hak kazanan öğrencilere “Güle Güle Üniversiteliler” programı düzenlendi.
Vezirköprü’de bu yıl Üniversite gitmeye hak kazanan öğrencilere “Güle Güle Üniversiteliler” programı düzenlendi.   Samsun’un Vezirköprü ilçesinde  Kaymakamlık,  Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl üniversiteye gitmeye hak kazan öğrencilere yönelik “Gülü Güle Üniversiteliler” programı düzenlendi.    Vezirköprü’de  2022 - 2023 Eğitim Öğretim döneminde YKS sınavına girerek üniversite okumaya hak kazanan 341 öğrenci için Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen  programda öğrencilere Vezirköprü'yü tanıtan müzik ve  klipleri izletilerek hediye takdim edildi.   Programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata; "Geçen yıl Vezirköprü'deki liselerden mezun olan 341 öğrencimizi Yüksek Öğrenim Kurumuna gönderdiğimizi tespit ettik. Bu büyük bir sayı, büyük bir başarı ve 48 farklı ile öğrenci gönderiyoruz. Sizler gittiğiniz şehirlerde Vezirköprü’nün tanıtım elçileri olacaksınız. "dedi    Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis; "341 tane öğrencimiz gerçekten Vezirköprü'müz için büyük gurur. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, ailelerini tebrik ediyorum, en önemlisi öğretmenlerimizi tebrik ediyorum."sözlerini ifade etti. İlçe Kaymakamı Özgür Kaya; "Geldiğim yerde öğrenci sayısı 500 - 520 idi, bugün burada üniversiteyi kazanan öğrenci sayısı 341, önümüzdeki yıllarda da bu sayının daha fazla artacağına inanıyorum.”diye konuştu   Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar, kurum müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.   Düzenlenen program İlçe Müftülük Şube Müdürü Aziz Demir tarafından yapılan dua ile son buldu.  
Vezirköprü’de bu yıl Üniversite gitmeye hak kazanan öğrencilere “Güle Güle Üniversiteliler” programı düzenlendi.

Vezirköprü’de bu yıl Üniversite gitmeye hak kazanan öğrencilere “Güle Güle Üniversiteliler” programı düzenlendi.

 

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde  Kaymakamlık,  Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl üniversiteye gitmeye hak kazan öğrencilere yönelik “Gülü Güle Üniversiteliler” programı düzenlendi. 

 

Vezirköprü’de  2022 - 2023 Eğitim Öğretim döneminde YKS sınavına girerek üniversite okumaya hak kazanan 341 öğrenci için Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen  programda öğrencilere Vezirköprü'yü tanıtan müzik ve  klipleri izletilerek hediye takdim edildi.

 

Programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata; "Geçen yıl Vezirköprü'deki liselerden mezun olan 341 öğrencimizi Yüksek Öğrenim Kurumuna gönderdiğimizi tespit ettik. Bu büyük bir sayı, büyük bir başarı ve 48 farklı ile öğrenci gönderiyoruz. Sizler gittiğiniz şehirlerde Vezirköprü’nün tanıtım elçileri olacaksınız. "dedi 

 

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis; "341 tane öğrencimiz gerçekten Vezirköprü'müz için büyük gurur. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, ailelerini tebrik ediyorum, en önemlisi öğretmenlerimizi tebrik ediyorum."sözlerini ifade etti.
İlçe Kaymakamı Özgür Kaya; "Geldiğim yerde öğrenci sayısı 500 - 520 idi, bugün burada üniversiteyi kazanan öğrenci sayısı 341, önümüzdeki yıllarda da bu sayının daha fazla artacağına inanıyorum.”diye konuştu

 

Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar, kurum müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Düzenlenen program İlçe Müftülük Şube Müdürü Aziz Demir tarafından yapılan dua ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.