Vezirköprü’de Vk On Kozmetik Hizmete Açıldı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösterecek olan mağaza, Kamil Ünal ve Bilal Ünal tarafından işletilecek. Taşkale Mahallesi 700. Sokak’ta hizmet verecek mağazanın açılışı, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Törende duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Vezirköprü Belediye Başkan Vekili Vedat Kınay, yaptığı konuşmada işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Bu yeni iş yerinin sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış törenine, Belediye Başkan Vekili Vedat Kınay, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Yağlı Tohumlar Karadeniz Birlik Müdürü Fenni Çiftçi ve çok sayıda davetli katıldı.

Program, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere yapılan ikramlarla sona erdi.