Vezirköprü Özlem

  ">
Tıkla ve git

HABER İHBARLARINIZ İÇİN TEL : 0.362 647 21 40

Bugün: 8 Eylül 2010

Sık kullanılanlara ekle - Anasayfan yap




">
Tıkla ve git

Ziyaretçi sayısı
Online
Bugün
Bu ay
Bu yıl
Toplam
 

www.vezirkoprum.com
Vezirköprü'nün internet sitesi açıldı.İçinde Vezirköprü ile ilgili birçok bilginin resim ve videonun yeraldığı ve üyelerinin de Vezirköprü'ye dair içerik ekleyebildiği Vezirkoprum.Com

www.vezirkoprum.com




Vezirköprü'nün internet sitesi açıldı.İçinde Vezirköprü ile ilgili birçok bilginin resim ve videonun yeraldığı ve üyelerinin de Vezirköprü'ye dair içerik ekleyebildiği  Vezirkoprum.Com yayında.Site  kurucusu Erkan ULAŞIR: İnsanlarımız  sitemizde köylerimizi, yaylalarımızı, tarihimizi, gelenek ve göreneklerimizi  bulacaklar, aynı zamanda  bunlar hakkında eklemek istediklerini kendi yorumlarıyla ekleyebilecekler, yanlış ve eksik bilgilere müdahale edebilecekler. Vezirköprü tarihi çok eskilere dayanan, kendine has kültür ve yaşam tarzlarının olduğu köklü bir yerleşim yeridir.Bir Vezirköprülü olarak ilçemizin bu özelliklerini en iyi şekilde tanıtmak ve uzaktaki Vezirköprülü hemşerilerimizin de memleket hasretlerini bir nebze azaltabilmek adına Vezirkoprum.com u açtık. Vezirkoprum.Com da; Vezirköprü firma rehberi, seri ilanlar, köylerimiz, mahallelerimiz, tarihi mekanlar, önemli şahsiyetler, Vezirköprüspor kısaca Vezirköprü hakkında her şeyi; ayrıca forum, oyunlar, dini bölüm, spor, haber, resim, video ,yarışma, sağlık bilgisi gibi birçok içeriği de bulacaksınız.Şuanda  200'ü aşkın üyesi bulunan sitemize tüm Vezirköprülü hemşerilerimizi ve Vezirköprü dostlarını davet ediyorum dedi.

26 Eylül 2009 - 14:45:32 - 347 günlük
Ekleyen editör:
Hayati AĞCA

Okuyan: [24765] Yorumlayan: [3] Kategori: [Yerel Haberler] [Yazdır]

Yorumlar:

[ Yorum yap ]


Yazan: kabil cebeci cebecikabil@hotmail.com - IP kayıtlı

04.10.2009 - 13:51:35

malesef istediğim kalitede bir site degil kavramlar çok karışık.yapan arkadaş genelle yöresel site yapmak arasında bir bocalama yaşıyor sanırım.daha yöresel birşey olmasını umut ediyorum. ayrıca benim de amatörce hazırladıgım bir sitem var vezirköprü kültürünü tanıtmaya katkı amaçlı henüz yapımı bitmedi ama bir baakılıp tavsiye ve öneri bazında tenkitlerinizi bekliyorum.bu siteyi hazırlayan arkadaşada başarılar dilerim www.vezirkoprudaricay.net

Yazan: Vezirkoprum.Com - admin  - IP kayıtlı

02.10.2009 - 19:29:35

hocam sitede bir ilenin pylaşım sitesinde olnması gereken ne varsa mevcut adı üstünde aylaşım sitesi üyeler paylaştıkça site büyüyecek propesyonelleşecek.Eleştiriniz için teşekkürler bu başlangıç gün geçtikçe Vezirköprümze yakışır bir site olacak inşallah.

Yazan: Süleyman süleymancakir55@hotmail.com - IP kayıtlı

28.09.2009 - 16:48:41

vezirköprü gibi önemli bir ilçenin daha güzel ve daha profosyonel paylaşım portalları olmalı idi..ama yine de hiç yoktan iyidir bu..emeğe saygı.

Sayfa: 1

">
Tıkla ve git

Haber ara



[Detaylı arama]


">
Tıkla ve git



Online editörler

Sitede hiç editör yok / Son 5 dk. içinde

 

Anket

Vezirköprü`nün Amasya`ya Baglanmasini Istermisiniz?
Son Durum
Pollemik - Anket Sitesi

">
Tıkla ve git

 


Vezirköprü Özlem Gazetesi İletişim: 0.362 647 21 40 - 2006 ©
En iyi görüntü için; ekran ayarınız 1024x768 olmalıdır.

EnigmaASP