Ankara Vezirköprü Platformu Özlem Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Dünya 15.04.2024 - 10:02, Güncelleme: 15.04.2024 - 10:02 10062 kez okundu.
 

Ankara Vezirköprü Platformu Özlem Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Vezirköprü Platformu’nun yöneticileri Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret ettiler.
Platform  Başkanı Mustafa  Sezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Koşar, Sami Tuzcu Yunus Kuzu Sait Arslan  ve Osman Nuri Bolat  Özlem Gazetesi Yayım Yönetmeni Hayati Ağca’ya  Platform’un   faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. Platform Başkanı Mustafa Sezer :”  Ankara’da Üniversite eğitimi gören öğrencilerimize burs imkanı sağlıyoruz, barınma ve konaklama  sorunu yaşayan öğlencilerimize yardımcı oluyor.  Vezirköprü kırsal köylerinde eğitim gören  ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giyim ve nakdi yardım yapıyoruz. “Dedi Hayati Ağca ise; Vezirköprü’nün ilçe dışında faaliyet  gösteren derneklerine  sivil toplum kuruluşlarına örnek olabilecek faaliyetleriniz kıymete değer bir çalışma.  Başta başkan Mustafa Sezer olmak üzere yönetiminizi ve tüm  üyelerinizi tebrik ettiğini söyledi.
Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Vezirköprü Platformu’nun yöneticileri Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

Platform  Başkanı Mustafa  Sezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Koşar, Sami Tuzcu Yunus Kuzu Sait Arslan  ve Osman Nuri Bolat  Özlem Gazetesi Yayım Yönetmeni Hayati Ağca’ya  Platform’un   faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Platform Başkanı Mustafa Sezer :”  Ankara’da Üniversite eğitimi gören öğrencilerimize burs imkanı sağlıyoruz, barınma ve konaklama  sorunu yaşayan öğlencilerimize yardımcı oluyor.  Vezirköprü kırsal köylerinde eğitim gören  ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giyim ve nakdi yardım yapıyoruz. “Dedi

Hayati Ağca ise; Vezirköprü’nün ilçe dışında faaliyet  gösteren derneklerine  sivil toplum kuruluşlarına örnek olabilecek faaliyetleriniz kıymete değer bir çalışma.  Başta başkan Mustafa Sezer olmak üzere yönetiminizi ve tüm  üyelerinizi tebrik ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.