Vezirköprü Belediyesi’nde Murat Gül Dönemi Başladı

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.04.2024 - 16:41, Güncelleme: 08.04.2024 - 17:31 8252 kez okundu.
 

Vezirköprü Belediyesi’nde Murat Gül Dönemi Başladı

Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi ve Seçim Kurulu Başkanı Burak Özdemir’den mazbatasını aldı.
Ak Parti’den Vezirköprü Belediye Başkanlığına seçilen Murat Gül, eski  belediye başkanı İbrahim Sadık Edis’den görevi devraldı. Devir Teslim törenine, belediye meclis üyeleri  Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Ali Faik Çamurcu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan, meslek oda başkanları muhtarlar vatandaşlar ve belediye personeli katıldı. Devir teslim törenine konuşan Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ”Biz bu süreçte Belediye Başkanı olarak sadece bize oy verenlerin değil bütün Vezirköprü’nün Belediye Başkanı olacağız inşallah bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz ayrıştıran, ötekileştiren, kutuplaştıran değil birleştiren olacağız, sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle, ortak istişare kültürüyle bu şekilde bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız ve sizlerle birlikte bu milletimize en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Sırf ben olayım diye, sırf şahsi menfaatleri milletin menfaatlerinin üstünde olsun diye hukuka aykırı itirazlar vs. mazbata sürecimiz ertelendi elhamdülillah bugün sizlerin huzurunda alıyoruz” dedi İbrahim Sadık Edis “Bu zamana kadar satarak gelmedik alarak geldik. Sağlam bir belediye teslim edeceğiz inşallah ekonomisi sağlam bir belediye veriyoruz arkadaşlarımıza.  Çünkü bizim devamımız olacak, bizim ikbalimiz olacak burası, buradaki yeşeren fidanları biz göreceğiz,  hep birlikte göreceğiz. O bacaların tüttüğünü sizlerle göreceğiz OSByi’de hep birlikte göreceğiz inşallah” dedi   Vezirköprü’nün yeni belediye başkanı Murat Gül  Cumhur İttifakının iktidarın  Belediye Meclis Üyeleri Sait Sarıer, Fikri Sezer, Bekir Kurtoğlu, Sezai Demirkan, Halil İbrahim Doğan,Emine Yanğa, Murat Ayan, Mehmet Gülburun, Şaban Bolat, Mehmet Cansız, Osman Karaca, Arif Şahin, Eren Akça, Eyüp Akdoğan, Ahmet Pişkinel, Şaban Çamurcu . Yeniden Refah Partisi’nin  Muhalefet  Belediye Meclis Üyeleri  ise ; Mehmet Kurt, Recep Aydın, Ali İhsan Üzer, Yılmaz Yiğit, Mine Yılmaz, Mehmet Şerif Kaşçı, Nail Çatal, Nail Değerli Ali Sağlam 5 yıl Vezirköprü’nün yönetimini gerçekleştirecekler. Emekli İmama Hatip Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yeter’in duasından sonra Belediye Başkanı Av. Murat Gül , Belediye makamında hayırlı olsun tebrikleri kabul etti. Vezirköprü Belediyesi’nde yeni bir dönem 8 nisan 2024 pazartesi günü başlamış oldu.
Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi ve Seçim Kurulu Başkanı Burak Özdemir’den mazbatasını aldı.

Ak Parti’den Vezirköprü Belediye Başkanlığına seçilen Murat Gül, eski  belediye başkanı İbrahim Sadık Edis’den görevi devraldı.

Devir Teslim törenine, belediye meclis üyeleri  Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Ali Faik Çamurcu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan, meslek oda başkanları muhtarlar vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.

Devir teslim törenine konuşan Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ”Biz bu süreçte Belediye Başkanı olarak sadece bize oy verenlerin değil bütün Vezirköprü’nün Belediye Başkanı olacağız inşallah bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz ayrıştıran, ötekileştiren, kutuplaştıran değil birleştiren olacağız, sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle, ortak istişare kültürüyle bu şekilde bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız ve sizlerle birlikte bu milletimize en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Sırf ben olayım diye, sırf şahsi menfaatleri milletin menfaatlerinin üstünde olsun diye hukuka aykırı itirazlar vs. mazbata sürecimiz ertelendi elhamdülillah bugün sizlerin huzurunda alıyoruz” dedi

İbrahim Sadık Edis “Bu zamana kadar satarak gelmedik alarak geldik. Sağlam bir belediye teslim edeceğiz inşallah ekonomisi sağlam bir belediye veriyoruz arkadaşlarımıza.  Çünkü bizim devamımız olacak, bizim ikbalimiz olacak burası, buradaki yeşeren fidanları biz göreceğiz,  hep birlikte göreceğiz. O bacaların tüttüğünü sizlerle göreceğiz OSByi’de hep birlikte göreceğiz inşallah” dedi

 

Vezirköprü’nün yeni belediye başkanı Murat Gül  Cumhur İttifakının iktidarın  Belediye Meclis Üyeleri Sait Sarıer, Fikri Sezer, Bekir Kurtoğlu, Sezai Demirkan, Halil İbrahim Doğan,Emine Yanğa, Murat Ayan, Mehmet Gülburun, Şaban Bolat, Mehmet Cansız, Osman Karaca, Arif Şahin, Eren Akça, Eyüp Akdoğan, Ahmet Pişkinel, Şaban Çamurcu .

Yeniden Refah Partisi’nin  Muhalefet  Belediye Meclis Üyeleri  ise ; Mehmet Kurt, Recep Aydın, Ali İhsan Üzer, Yılmaz Yiğit, Mine Yılmaz, Mehmet Şerif Kaşçı, Nail Çatal, Nail Değerli Ali Sağlam 5 yıl Vezirköprü’nün yönetimini gerçekleştirecekler.

Emekli İmama Hatip Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yeter’in duasından sonra Belediye Başkanı Av. Murat Gül , Belediye makamında hayırlı olsun tebrikleri kabul etti. Vezirköprü Belediyesi’nde yeni bir dönem 8 nisan 2024 pazartesi günü başlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (14 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
belediyeci
(08.04.2024 17:39 - #1843)
sadık edis güle güle güle güle gitme üzül eymi çok iyi oldu eymi
Vatandaş aaa ne kadar ayıpp bir laf Devlet ve Kamu Görevlisine öyle hiçbir Söz sarf edilemez. Niye yine Belediyeci rumuzlu yorumcu sen Sayın Başkanın sayesinde bu Belediye den ekmek yemişsindir. Hiç yakıştıramadım.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
HAKİKAT KENDİNİ IFADE EDER
(08.04.2024 18:25 - #1844)
Sırf ben olayım diye, sırf şahsi menfaatleri milletin menfaatlerinin üstünde olsun diye... hukuki olmayan hırslarla bir yere varılmaz. Egolarına ve hırslarına yenik düşmek ideal bir yöneticiye yakışan bir durum değildir. Ama herşeye rağmen her iki başkana hayırlı olsun.Kazanan vezirköprü olsun. satmadık aldık dedi sadık başkan sayın başkan sen fakir gurabanin yani çiftçinin tir garajını ve amasya şekerin çiftçinin ofisini çok cüzi miktarda aldın. Yanı belediyeye geçirdin. Bu başarı değil ikbal değildir. O yüzden taş üstine taş koyanı herkes biliyo değerlemesi yapar aynası iştir lafa bakılmaz.
Pancar koparatifi e soyle Satana niye kızmıyorsun haydi git pancar dairesine deki katarlar alırken bizden kestiğin paralar nerde attıklarında kar payımızı ver desende alana kızıyorsun peki belediye deyilde şahıslar alsaydı sana kar payımı verecekti alan insanlar daha kime kızacağını bilmiyorsunuz yazık
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Kibir abidesi
(08.04.2024 19:44 - #1846)
Sanada kalmadı Sadık edis amca O koltuk kibir gırışma yürüyüş değiştiydi şimdi kasılmadan yürü bir de kendi aracınla düğüne git bakalım nasıl oluyor belediyenin bütçesin den İyi oluyordu yemedik yedirmedik naraları sen karşılığın olmadığını 29 Mayıs ilçesi dördüncü dönemi aldı dana vermediler demek oluyor ki yıpranmış ve başarısızsın ak parti be mhp oylarını hep kendin aldığını. Sandın
Vatandaş Kibirabidesi yorumcuya cevaben. Sayın yorumcu kusura bakma da Ben ce sen ya kendini kandırıyorsun veyada avutuyorsun. Niye Sen hiç merak etme de Belkide Sayın Başkan Sadık Edis Bey belkide Sayın Millet Vekilliğine Aday Adayı nereden bileceksin ki istese belkide Belediye Başkanılığı Adaylığınada adaylığını koyabilirim belkide... Sayın Sadık Edis Bey Başkan İNŞAALLAH Millet Vekili Aday Adayı da olur ve İlçemie İl Ülkemizede Hayırlı Olur. İNŞAALLAH. SELAMLAR.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Kıdemli muhtar
(08.04.2024 19:55 - #1847)
Be güzel avukat belediye başkanımız oldu ortaokul mezunu belediye başkanımız üç dönem başkanlık yaptı havza nın gersi ne bıraktı Vezirköprü’yü havza yı yirmi yıldır avukat belediye başkanları yönetiyor fark ortada çok iyi oldu avukat belediyenin başkanı olması
Gelen Gideni Arttırır. Sayın Kıdemli Muhtar Rumuzlu yorumcu. Kendin ağzınla inkaar ve yazıyor, yorumluyorsun. Sayın Sadık Edis Beyi orta okul mezunu ne yaptı ki diyerek Hizmetlerini inkaar ediliniyor ya.. Başka Yerel Belediye Başkanılığı Seçimlerdeki Sayın Avukat Murat Güi Beyin okumuş ve Avukat olmuş olarak seçerwk beğenip ve Belediye Başkanı yapıp başka zamanlardaki Yerel Seçimlerde Belediye Başkanılığı Seçimlerdeki kaybetmesine bakalım ne kulp bulacaksınız. O zaman da Tahsil durumunumu bahane edeceksiniz. Veyada Sayın Sadık Edis Beye artık kimler Davul Zurna çaldıranlar bu Sayın Belediye Başkanı da kaybedince o zaman da ne çaşdırırlar acaba belkide Klarnet de hiç umulmazya. Ayrıca Sayın Sadık Edis Bey kendi tercihi de olabilir. Belediye Başkanılığı Adayı olmayışı nereden belli ki bilinmezde. İnsanlar kaybetti veyada Seçimlerde girmedi diye ön yargılı olunulmamalıdır. Sayın Belediye Başkanımız Murat Güi Beye Hayırlı Olsun iyi oldu. Kazaanmasıda Hayırlı Olsun. Sayın Sadık Edis Bey de daha da Siyasi alanında iyi yerlere gelir İNŞAALLAH. Her iki Başkan Beye de Saygı SELAMLAR Olsun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Mesaj vermiş
(08.04.2024 20:07 - #1848)
Murat Gül demiş ki Sadık Edis döneminde olan ayrışma olmayacak demiş ne İyi demiş
Vebal Biii fazlası olur. Noksan gine olmaz merak etme sen. Sayın Başbakanım bizzat kendisi dedi saga. Saygılar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Emrah
(09.04.2024 02:02 - #1849)
Biz yok Tayyip var . Birlestirici olamazssin. Reisin neci olursa sende o olursun. Kendini kandirma. Büyük bir sorumluluk Aldin. Kendini büyük riske attin. 10 Kati dikkatli olman lazim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
hayırlı olsun
(09.04.2024 10:40 - #1850)
murat gül de genç reisde genç miş
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
ülkücü harket
(09.04.2024 10:56 - #1852)
mhp nin belediye emclis üyesi murat ayan mhp yi en iyi şekilde temsil edecek genç dinamik akıllı vezirköprü sevdalısı
Vatandaş Sen Geç işleri Sayın Ülkücü Hareketçi Kardeşim. Bir Atasözü vardır. Leyleğin Ömrü Laklağınan geçer diyerek. Sayın Sadık Edis Beyin Yöneticileri veyada Yönetimi aranır olmasında Hani meşuur bir Deyim vardır. Gelen Gideni aratır. Diyerek. Zaman her şeyin ilacıdır. Zaman gösterecek İNŞAALLAH. İyiyi ve yanlışlıkları Hizmetleri edebilen ve edemiyenleri. Önemli olan hangi Meclis üyesi Başkanın doğru ve kabiliyet Görevlerinde yer alması dır. İNŞAALLAH. SELAMLAR.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
adaletin bu mu dünya
(09.04.2024 10:57 - #1853)
adaylığını düşüren reise nasip oldu mazbatasını vermek
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
İbrahim UĞURLU
(09.04.2024 12:00 - #1854)
Hayırlı Uğurlu olsun İNŞAALLAH Kin Nefret İntikam Duygularıyla, Birini Alıp Diğerlerini Ötekileştirerek Dışlamadan Mali Ve Personel Disiplini Muhafaza Ederek Güzel, Kardeşlik Ortamda, Hoş Görülü İstişare Ederek, Güzel İşleri Zamanında, Yerinde, En Kaliteli Bir Şekilde Yatırım Hizmetleri Yaparak Örnek Bir Dönem Olur Temennisiyle Başarılar Dilerim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Beyaz eşya kralı
(09.04.2024 23:01 - #1855)
Edis ne yapacak şimdi tv buzdolap çamaşır makinesi satacak işine dön zarar verdin şehrimize
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Vebaall.
(10.04.2024 08:30 - #1857)
Sayın AKP Siyasi İlçe Belediye Başkanılığımız ve Sayın AKP Siyasi İlçe Başkanlığı Bir Atasözü vardır ki; Yani ne şiş yansın. Nede Kebap yansın. Yani Belediye Meclis Üyeliğinde Sayın Komisyonları görevlerinde tereranslar değil de Hak edene Hak ettiği Görevler dağılımı yapılması Acizane Vatandaş olarak Siz Sayın Başbakanıma önerimdir. Görev yapabilebilme Aşkı ve Veballi ile Görev dağılımı bilinci içinde yapabilme Gabiyeti ve gayetleride göz önünde bulundurulmalıdır, diye düşünmekgerekir. Saygılar SELAMLAR.
Çiftçi Kardeş albendende o kadar. Niye Sayın Her iki Başkanada hem İlçe hemde Belediye Başkanılığına çok büyük sorumluluk ve Görev anlayışı ciddiyetde önem taşıyor. Bu yani Belediye Meclis üyeliği Komisyonları Baikanlıklarında isteyen hak ettiği yerlere değil de Hangi Belediye Meclis üyeliği Komisyonları Başkanlığına Kimin daha da iyi Görevler yapabilir araştırması yapılıp görevlendirilmelidir. Yani Bi Atasözü vardır. Sıkı okuyup ince elenmelidir. Sayın Meclis üyeleri hiçde birbirlerine hem bahaneye gerek kalmaz hemde Hak edene Hak edilen Görevler tanımlamaları olur Ayrıca hem ayrımcılıklar ve öteleme olmaz. Hemde Sayın Başkanlar hem veballde hemde Vijdan ende rahat olmuş olurlar. Şimdiden dağılacak olan İlçemiz Üzeriniz için tüm Belediye Meclisi Komisyonları Başkanlıkları ve Görev dağılımları Hayırlara Vesile olsun İNŞALLAH. Hayırlı Olsun. Saygı SELAMLAR.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
cevap
(16.04.2024 09:23 - #1885)
Vatandaş'a Cevap Vatandaş yorumcu edis başkanın artık tv buzdalabı satar işininin başına geçsin ciro baya düştü . vezirköprü daha iyi olacak.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Seçmen
(21.04.2024 18:49 - #1950)
Bencede başladı sokaklardan belli afedersiniz ama pislik götürüyor sokakları.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.