İyi Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Gürbüz İstifa Etti

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.04.2024 - 11:54, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:54 5171 kez okundu.
 

İyi Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Gürbüz İstifa Etti

İyi Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.
İyi Parti Vezirköprü Kurucu ilçe başkanı Salih Gürbüz 7 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Vezirköprü’de pek çok alanda ilçe sorunlarının çözümü noktasında gayret gösteren, sorunların TBMM taşınmasında partisinin vekillerine  köprü görevi  üslenen  Başkan Salih Gürbüz: “Yol arkadaşlarımla  Birlikte çok güzel işler yaptık. Dayanışma içerisinde olduk. Güldük, eğlendik, yeri geldi birlikte üzüldük. Bu yolları sizlerle yürümekten ben onur ve gurur duydum. İlk günden son ana kadar bir arada kalan, birlikte duran her bir arkadaşıma şükranlarımı bir borç biliyorum.  Fakat geldiğimiz noktada istediğimiz siyasi başarıyı elde edemediğimizi bizlere gösteriyor. Bu sonucun gereğini yapmak, yeni fikirlere, yeni yüzlere yol açmak, demokrasinin gelişimine katkı sunmak gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 30  Mart 2024 itibarıyla İYİ Parti  Vezirköprü  İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum.  Bayrağı taşıyacak bundan sonraki arkadaşlarımıza başarılar dilerim" dedi.  
İyi Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

İyi Parti Vezirköprü Kurucu ilçe başkanı Salih Gürbüz 7 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Vezirköprü’de pek çok alanda ilçe sorunlarının çözümü noktasında gayret gösteren, sorunların TBMM taşınmasında partisinin vekillerine  köprü görevi  üslenen  Başkan Salih Gürbüz: “Yol arkadaşlarımla  Birlikte çok güzel işler yaptık. Dayanışma içerisinde olduk. Güldük, eğlendik, yeri geldi birlikte üzüldük. Bu yolları sizlerle yürümekten ben onur ve gurur duydum. İlk günden son ana kadar bir arada kalan, birlikte duran her bir arkadaşıma şükranlarımı bir borç biliyorum. 

Fakat geldiğimiz noktada istediğimiz siyasi başarıyı elde edemediğimizi bizlere gösteriyor. Bu sonucun gereğini yapmak, yeni fikirlere, yeni yüzlere yol açmak, demokrasinin gelişimine katkı sunmak gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 30  Mart 2024 itibarıyla İYİ Parti  Vezirköprü  İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum.  Bayrağı taşıyacak bundan sonraki arkadaşlarımıza başarılar dilerim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mert Adam
(07.04.2024 04:37 - #1832)
Salih abi sen akıllı adamsın bir bildiğin vardır karar net ve mustakilsin. Sen köprüde 10 temiz siyaset adamı içinde ilk 3 tesin. Adamligin tartışılmaz. Köprümüze hizmet etmek istersen bence temiz ve genç adam Murat GÜL ile hizmet et derim ama arife tarif gerekmez. Senin kararlarına saygım sonsuzdur. Hayirli olsun demek düşer, her serde bile hayır vardır Salih başkanım seni seviyoruz. Yolun açık olsun inşallah.
Çiftçi Sayın Mert Adam Bey Kardeşim. Sayın Salih Gürbüz Bey. Yanlış Safta olduğunu anlayınca istifa etmiş olabilir. Sayy Sayın Başbakana SELAM Olsun da fakat Gönül koymasın. Sen belkide Benim gibi siyasetden anlamaya Sayın Abim bilirsin. Niye Televizyon Dizilerinde gibidir. Siyaset yani Al Gülüm. Ver Gülüm. Hiç kimsealırımasına gerek yok. Başta ben olmak gaydıyla Nerede menfaat var ise şahısların Siyasetide oradadır. Saygılar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.