Vezirköprü’de Dünya Yetimler Günü İftar Programı düzenlendi

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.03.2024 - 21:46, Güncelleme: 26.03.2024 - 21:46 3690+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de Dünya Yetimler Günü İftar Programı düzenlendi

Vezirköprü’de Dünya Yetimler Günü nedeniyle Atatürk İş Merkezi Düğün Salonun’da İftar Programı düzenledi.
Kızılay ve İhh Vezirköprü Temsilciliği tarafından organize edilen iftar programı sonrası, yetim çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler ve oyunlar düzenlendi. İftar programına Vezirköprü kaymakamı Özgür Kaya, belediye başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Jandarma Komutanı J.Bnb. Ümit Çetinkaya, ilçe müftü Naci Yalçınkaya, kurum müdürleri ve yetim çocuklar ve aileleri katıldı.    
Vezirköprü’de Dünya Yetimler Günü nedeniyle Atatürk İş Merkezi Düğün Salonun’da İftar Programı düzenledi.

Kızılay ve İhh Vezirköprü Temsilciliği tarafından organize edilen iftar programı sonrası, yetim çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler ve oyunlar düzenlendi.
İftar programına Vezirköprü kaymakamı Özgür Kaya, belediye başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Jandarma Komutanı J.Bnb. Ümit Çetinkaya, ilçe müftü Naci Yalçınkaya, kurum müdürleri ve yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.