Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Orman İşletme Müdürlüğü’nden 8 mart kutlaması

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.03.2024 - 09:34, Güncelleme: 09.03.2024 - 09:34 4460 kez okundu.
 

Orman İşletme Müdürlüğü’nden 8 mart kutlaması

Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı.
Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde görevli kadın personelin ve lojmanlarda kalan personelin Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Tüm Kadın  Personele çiçek ve hediye takdim eden İşletme müdürü Mecit Koçak, İşletme müdür Yardımcısı Tuncay Patan ile birlikte çalışanlar ile kısa sohbetler yaparak kadınların hayatımızdaki önemini vurguladı ve İşletme Müdürlüğündeki çalışmalarından dolayı tüm kadın personele teşekkür etti.  
Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde görevli kadın personelin ve lojmanlarda kalan personelin Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Tüm Kadın  Personele çiçek ve hediye takdim eden İşletme müdürü Mecit Koçak, İşletme müdür Yardımcısı Tuncay Patan ile birlikte çalışanlar ile kısa sohbetler yaparak kadınların hayatımızdaki önemini vurguladı ve İşletme Müdürlüğündeki çalışmalarından dolayı tüm kadın personele teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.