İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkanı Eğitimci Hasan Budak Kahvaltıda Vatandaşlarla Buluştu

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2024 - 07:18, Güncelleme: 06.03.2024 - 07:18 4299+ kez okundu.
 

İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkanı Eğitimci Hasan Budak Kahvaltıda Vatandaşlarla Buluştu

İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Sendikacı, Eğitimci Hasan Budak , Partililerle, muhtarlarla ve vatandaşlarla Bedesten Üçler Lokantası’nda kahvaltıda bir araya geldi.
“Geçmişten geleceğe KÖPRÜ olmaya geliyorum” diyen Belediye Başkan Adayı Hasan Budak; Vezir gibi yaşamak hakkımız. Tarihi, insanoğlunun yeryüzündeki serüveni kadar eski Vezirköprü’müzü; doğal, güzelliklerini verimli tarım arazilerini dünyaca ünlü kanyonunu, temiz havasını ve güvenilir insanlarını görmezden gelerek yönetmek büyük haksızlıktır. Ben bu haksızlığa karşı sizinle birlikte var gücümle mücadele etmeye ilçemizi yönetmeye ve  Vezirköprülü hemşerilerimin desteğine talibim. Birlikte omuz omuza gönül günüle verdiğimizde iyilere destek olduğumuzda hedeflerimiz gerçekleşecektir” dedi. Vezirköprü İyi Parti Belediye Başkan Adayı Eğitimci Hasan Budak’ın düzenlediği Kahvaltı programına; İyi Parti ilçe başkanı Salih Gürbüz, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, vatandaşlar ve partililer katıldı.       
İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Sendikacı, Eğitimci Hasan Budak , Partililerle, muhtarlarla ve vatandaşlarla Bedesten Üçler Lokantası’nda kahvaltıda bir araya geldi.

“Geçmişten geleceğe KÖPRÜ olmaya geliyorum” diyen Belediye Başkan Adayı Hasan Budak; Vezir gibi yaşamak hakkımız. Tarihi, insanoğlunun yeryüzündeki serüveni kadar eski Vezirköprü’müzü; doğal, güzelliklerini verimli tarım arazilerini dünyaca ünlü kanyonunu, temiz havasını ve güvenilir insanlarını görmezden gelerek yönetmek büyük haksızlıktır. Ben bu haksızlığa karşı sizinle birlikte var gücümle mücadele etmeye ilçemizi yönetmeye ve  Vezirköprülü hemşerilerimin desteğine talibim. Birlikte omuz omuza gönül günüle verdiğimizde iyilere destek olduğumuzda hedeflerimiz gerçekleşecektir” dedi.

Vezirköprü İyi Parti Belediye Başkan Adayı Eğitimci Hasan Budak’ın düzenlediği Kahvaltı programına; İyi Parti ilçe başkanı Salih Gürbüz, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, vatandaşlar ve partililer katıldı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.