Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kılıç Mali Müşavirlik Ofisi Açıldı

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.02.2024 - 16:49, Güncelleme: 27.02.2024 - 23:50 15823+ kez okundu.
 

Kılıç Mali Müşavirlik Ofisi Açıldı

Bankalar caddesinde ( Eski Halk Bankası Üzerine) Kılıç Mali Müşavirlik Bürosu açıldı.
Açılıştan önce davetlilere  ikramlarda bulunuldu. Daha sonra Abdullah Cömert'in duaları eşliğinde Kılıç Mali Müşavirlik Ofisi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesi Saadet - Gelecek partisinin adayı İbrahim Durmaz, Abdullah Cömert ve Özge Kılıç'ın meslektaşları tarafından kesildi. Açılıştan sonra ise davetlilerle ofis ziyaret edildi.
Bankalar caddesinde ( Eski Halk Bankası Üzerine) Kılıç Mali Müşavirlik Bürosu açıldı.

Açılıştan önce davetlilere  ikramlarda bulunuldu. Daha sonra Abdullah Cömert'in duaları eşliğinde Kılıç Mali Müşavirlik Ofisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesi Saadet - Gelecek partisinin adayı İbrahim Durmaz, Abdullah Cömert ve Özge Kılıç'ın meslektaşları tarafından kesildi.

Açılıştan sonra ise davetlilerle ofis ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.