ANKARA & VEZİRKÖPRÜ PLATFORMU'NDAN TUNCAY ERDEN'E ZİYARET

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.02.2024 - 14:32, Güncelleme: 23.02.2024 - 14:32 4581+ kez okundu.
 

ANKARA & VEZİRKÖPRÜ PLATFORMU'NDAN TUNCAY ERDEN'E ZİYARET

Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Sezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İhsan Çınar, Hüseyin Koşar, Sami Tuzcu, Sait Arslan, Zekai Korol, Yunis Kuzu'dan oluşan bir heyetle, Türkiye Kamu-Sen'de Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erden'i ziyaret etti.
Başkan Mustafa Sezer'in Platform ile ilgili genel bir bilgilendirme yapması sonrası Genel Başkan Tuncay Erden'de; "Ankara & Vezirköprü Platformu oluşumu dahilindeki hemşehrilerimin ziyaretinden çok memnun oldum, faaliyetleriniz de gerçekten kayda değer ve çok kıymetli.. Ankara'da okuyan Vezirköprülü Üniversiteliler ile Kahvaltı Etkinliği'ne de katıldım, ortam etkileyici idi. Bendeki Vezirköprülülük aidiyet duygusu çok güçlüdür, Sendikadaki temsil görevimizin gereği olarak Samsunlu hemşehrilerimiz ile de güçlü gönül birlikteliğimiz var. Bu anlamda memleketimiz ile ilgili olarak üzerimize düşen görev olursa geri durmayız." dedi.   Samimi bir ortamda geçen ziyaret de Vezirköprü yaşanmışlıkları, geçmiş ortak anılar, birleştirici değerlerden de bahsedildi.     Ziyaret sonrası Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer günün anısına, eğitimci - yazar Bünyamin Kıvrak tarafından çekilen "Şahinkaya Kanyonu" temalı tabloyu, Genel Başkan Tuncay Erden'de Atatürk'ün Samsun Anıtı heykelini birbirlerine hediye ettiler.
Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Sezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İhsan Çınar, Hüseyin Koşar, Sami Tuzcu, Sait Arslan, Zekai Korol, Yunis Kuzu'dan oluşan bir heyetle, Türkiye Kamu-Sen'de Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erden'i ziyaret etti.

Başkan Mustafa Sezer'in Platform ile ilgili genel bir bilgilendirme yapması sonrası Genel Başkan Tuncay Erden'de; "Ankara & Vezirköprü Platformu oluşumu dahilindeki hemşehrilerimin ziyaretinden çok memnun oldum, faaliyetleriniz de gerçekten kayda değer ve çok kıymetli.. Ankara'da okuyan Vezirköprülü Üniversiteliler ile Kahvaltı Etkinliği'ne de katıldım, ortam etkileyici idi. Bendeki Vezirköprülülük aidiyet duygusu çok güçlüdür, Sendikadaki temsil görevimizin gereği olarak Samsunlu hemşehrilerimiz ile de güçlü gönül birlikteliğimiz var. Bu anlamda memleketimiz ile ilgili olarak üzerimize düşen görev olursa geri durmayız." dedi.

 

Samimi bir ortamda geçen ziyaret de Vezirköprü yaşanmışlıkları, geçmiş ortak anılar, birleştirici değerlerden de bahsedildi.

 

 

Ziyaret sonrası Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer günün anısına, eğitimci - yazar Bünyamin Kıvrak tarafından çekilen "Şahinkaya Kanyonu" temalı tabloyu, Genel Başkan Tuncay Erden'de Atatürk'ün Samsun Anıtı heykelini birbirlerine hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.