ASDEF'İN HAMSİ MANGAL ETKINLİĞİ İLGİ GÖRÜYOR.

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.02.2024 - 10:45, Güncelleme: 19.02.2024 - 10:58 6463+ kez okundu.
 

ASDEF'İN HAMSİ MANGAL ETKINLİĞİ İLGİ GÖRÜYOR.

Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) tarafından organize edilen "Hamsi Mangal Etkinliği" yoğun ilgi görüyor.
Artık geleneksel hale gelen "Hamsi Mangal Etkinliği" Ankara'da yaşayan Samsunlular'ın uzun kış akşamlarında bir araya gelerek, gündemdeki olayların, yaklaşan yerel seçimlerin yorumlandığı, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı, yeni tanışıklıklara vesile olan bir ortam oluşmasına katkı sağlıyor. Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu Başkanı İbrahim Işık, konu ile ilgili; " Ülkemizin Başkenti'nde yoğun bir iş meşgalesinde yaşayan hemşehrilerimizi değişik vesileler ile bir araya getirip nefeslenmelerine, renkli molalar vermelerine katkı sağlamak istiyoruz. Ayrıca yaklaşan yerel seçimlerde aday olan siyasi parti temsilcilerimize de kendilerini anlatma - tanıtma olanağı sağlıyoruz. Her hafta Cuma akşamları Federasyonumuz'un Beşevler'de bulunan sosyal tesislerinde düzenlediğimiz etkinliği, hemşehrilerimizin ilgisi sürdükçe devam ettireceğiz." dedi.
Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) tarafından organize edilen "Hamsi Mangal Etkinliği" yoğun ilgi görüyor.

Artık geleneksel hale gelen "Hamsi Mangal Etkinliği" Ankara'da yaşayan Samsunlular'ın uzun kış akşamlarında bir araya gelerek, gündemdeki olayların, yaklaşan yerel seçimlerin yorumlandığı, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı, yeni tanışıklıklara vesile olan bir ortam oluşmasına katkı sağlıyor.

Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu Başkanı İbrahim Işık, konu ile ilgili; " Ülkemizin Başkenti'nde yoğun bir iş meşgalesinde yaşayan hemşehrilerimizi değişik vesileler ile bir araya getirip nefeslenmelerine, renkli molalar vermelerine katkı sağlamak istiyoruz. Ayrıca yaklaşan yerel seçimlerde aday olan siyasi parti temsilcilerimize de kendilerini anlatma - tanıtma olanağı sağlıyoruz. Her hafta Cuma akşamları Federasyonumuz'un Beşevler'de bulunan sosyal tesislerinde düzenlediğimiz etkinliği, hemşehrilerimizin ilgisi sürdükçe devam ettireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.