Vemok üyelerinden farkındalık sürüşü

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.02.2024 - 14:12, Güncelleme: 18.02.2024 - 14:12 5888+ kez okundu.
 

Vemok üyelerinden farkındalık sürüşü

Vezirköprü Motosiklet Kulübü (Vemok) Vezirköprü'de motosiklet sürücülerine dikkati çekmek içinde gösteri sürüşü gerçekleştirdi.
Vezirköprü Motosiklet Kulübü (Vemok)  ve Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli gerçekleştirilen etkinlikte  15 Temmuz Şehitleri Parkından başlayarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önünde son bulan sürüşte polis memurları motorculara bilgilendirme broşürleri dağıttı.   Vemok Başkanı Emre Atıcı; "Amacımız Vemok olarak farkındalık oluşturmak, "Dikkat Aynaya Bakın!, Motosikletleri Fark Edin, Saygı Gösterin"  sloganıyla motosiklet sürücülerinin trafikte fark edilmesi gerekli, motosiklet sürücüleri  diğer araç sürücülerine oranla daha dikkatli olması gerektiğini ve kasksız, koruyucusuz , ekipmansız trafiğe çıkmamalarının önemini vurguladık" dedi.
Vezirköprü Motosiklet Kulübü (Vemok) Vezirköprü'de motosiklet sürücülerine dikkati çekmek içinde gösteri sürüşü gerçekleştirdi.

Vezirköprü Motosiklet Kulübü (Vemok)  ve Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli gerçekleştirilen etkinlikte  15 Temmuz Şehitleri Parkından başlayarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önünde son bulan sürüşte polis memurları motorculara bilgilendirme broşürleri dağıttı.

 

Vemok Başkanı Emre Atıcı; "Amacımız Vemok olarak farkındalık oluşturmak, "Dikkat Aynaya Bakın!, Motosikletleri Fark Edin, Saygı Gösterin"  sloganıyla motosiklet sürücülerinin trafikte fark edilmesi gerekli, motosiklet sürücüleri  diğer araç sürücülerine oranla daha dikkatli olması gerektiğini ve kasksız, koruyucusuz , ekipmansız trafiğe çıkmamalarının önemini vurguladık" dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.