Vezirköprü Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Havva Şen Saygın; “Hep birlikte, istişare kültürü ile Vezirköprü’yü yönetmeye hazır mıyız?”

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.02.2024 - 10:14, Güncelleme: 17.02.2024 - 10:14 12748+ kez okundu.
 

Vezirköprü Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Havva Şen Saygın; “Hep birlikte, istişare kültürü ile Vezirköprü’yü yönetmeye hazır mıyız?”

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney ve Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Av. Havva Şen Saygın Vezirköprü'de Yeniden Refah Parti’si Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına yüzlerce araçtan oluşan konvoyla birlikte katıldı. Açılış vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.
Fatih Koç: “Ben diyerek değil biz diyerek çıktığımız milli görüş davasında Vezirköprülü vatandaşlarımızı bir arada tutmak için 94 ruhu belediyeciliğini tekrar ilçemize getirmek için ben diyerek değil, biz diyerek hareket ettik. Bu hareketin sonucunda da ilçemizde yüksek teveccüh gören ve halkımız tarafından da her zaman hak ettiği değeri bulmak için kamuoyunda yer alan Avukat Havva Şen Saygın'ı belediye başkan adayımız olarak ilan ettik. Gönülleri kırmaya değil, gönülleri yapmaya geliyoruz. Ben değil biz diyoruz ” dedi ve konuşmasını sonlandırdı.  Av. Havva Şen Saygın: “Vezirköprü için yola çıktım, sizler için yola çıktım. Hep birlikte istişare kültürü ile Vezirköprü'yü yönetmeye hazır mıyız? Hiçbir zaman ben olmadım, bu gök kubbede geriye hoş bir sada bırakmak en büyük isteğimdir. Bundan sonra sizden bir söz daha istiyorum. Bu günden itibaren 31 Mart gecesine kadar gecemizi gündüzümüze, dişimizi tırnağımıza takarak Vezirköprü için hep birlikte sahada benim için olacak mısınız ? Çok güzel projelerimiz var. Öncelikle ben artık işsizliğin kanayan yaramız olmasını istemiyorum. Hep birlikte gerekirse eğitim kursları, gerekirse çalıştaylar yaparak gençlerimize istihdam sağlayalım. Kadınlarımız Merzifon'a, Havza'ya gitmesin. Belediyecilikte en önemlisi birlikte istişare ile karar almak, yerel işletmecilere yardım ederek istihdam sıkıntısını gidermektir. Fırtınalara yön veren bir kelebeğin çırpınışlarıdır. Ben sizler için kelebek olmaya, çırpınmaya, gövdemi ortaya koymaya hazırım. Bundan sonra birlikteyiz, ayağınıza taş değmesin, yolumuz açık olsun ” dedi ve mikrofonu Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney'e verdi. Av. Adem Güney: “Havva kardeşimize göstermiş olduğunuz sevgi ve muhabbet gözlerimi doldurdu. İnşallah Havva kardeşimizle hem Samsun’un hem de Vezirköprü'nün tarihine imza atacağız. Güzel hizmetler yaparak, ortak akılla şehrimizi yönetmeye talibiz. Biz " insanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir" geleneğinden geliyoruz.  Biz sizin hizmetkarınız olacağız. Rahmetli hocam devleti tarif ederken “ hiçbir zaman gardiyan devlet, gardiyan bürokrat olmayın, garson devlet olun ” derdi.  Biz bu anlayışı 31 Mart akşamı Vezirköprü'ye getireceğiz. Biz geldiğimizde öncelikle ahlaklı belediyeciliği getireceğiz. Herkese eşit hizmet getireceğiz. Hizmetimizin odağına insanı oturtacağız. Rüşveti, israfı ortadan kaldıracağız. Açlık sınırının altında maaş alan, sosyal yardım alma hakkına sahip her emeklimize 500 TL doğalgaz, 500 TL et yardımında bulunacağız ” dedi. Sonrasında yapılacak yardımların kaynağını açıklayan Güney, tüm Vezirköprülüler’i Havva Şen’e destek olmaya davet etti.      
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney ve Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Av. Havva Şen Saygın Vezirköprü'de Yeniden Refah Parti’si Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına yüzlerce araçtan oluşan konvoyla birlikte katıldı. Açılış vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Fatih Koç: “Ben diyerek değil biz diyerek çıktığımız milli görüş davasında Vezirköprülü vatandaşlarımızı bir arada tutmak için 94 ruhu belediyeciliğini tekrar ilçemize getirmek için ben diyerek değil, biz diyerek hareket ettik. Bu hareketin sonucunda da ilçemizde yüksek teveccüh gören ve halkımız tarafından da her zaman hak ettiği değeri bulmak için kamuoyunda yer alan Avukat Havva Şen Saygın'ı belediye başkan adayımız olarak ilan ettik. Gönülleri kırmaya değil, gönülleri yapmaya geliyoruz. Ben değil biz diyoruz ” dedi ve konuşmasını sonlandırdı. 

Av. Havva Şen Saygın: “Vezirköprü için yola çıktım, sizler için yola çıktım. Hep birlikte istişare kültürü ile Vezirköprü'yü yönetmeye hazır mıyız?

Hiçbir zaman ben olmadım, bu gök kubbede geriye hoş bir sada bırakmak en büyük isteğimdir. Bundan sonra sizden bir söz daha istiyorum. Bu günden itibaren 31 Mart gecesine kadar gecemizi gündüzümüze, dişimizi tırnağımıza takarak Vezirköprü için hep birlikte sahada benim için olacak mısınız ?

Çok güzel projelerimiz var. Öncelikle ben artık işsizliğin kanayan yaramız olmasını istemiyorum. Hep birlikte gerekirse eğitim kursları, gerekirse çalıştaylar yaparak gençlerimize istihdam sağlayalım. Kadınlarımız Merzifon'a, Havza'ya gitmesin. Belediyecilikte en önemlisi birlikte istişare ile karar almak, yerel işletmecilere yardım ederek istihdam sıkıntısını gidermektir. Fırtınalara yön veren bir kelebeğin çırpınışlarıdır. Ben sizler için kelebek olmaya, çırpınmaya, gövdemi ortaya koymaya hazırım. Bundan sonra birlikteyiz, ayağınıza taş değmesin, yolumuz açık olsun ” dedi ve mikrofonu Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney'e verdi.

Av. Adem Güney: “Havva kardeşimize göstermiş olduğunuz sevgi ve muhabbet gözlerimi doldurdu. İnşallah Havva kardeşimizle hem Samsun’un hem de Vezirköprü'nün tarihine imza atacağız. Güzel hizmetler yaparak, ortak akılla şehrimizi yönetmeye talibiz. Biz " insanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir" geleneğinden geliyoruz. 

Biz sizin hizmetkarınız olacağız. Rahmetli hocam devleti tarif ederken “ hiçbir zaman gardiyan devlet, gardiyan bürokrat olmayın, garson devlet olun ” derdi.  Biz bu anlayışı 31 Mart akşamı Vezirköprü'ye getireceğiz. Biz geldiğimizde öncelikle ahlaklı belediyeciliği getireceğiz. Herkese eşit hizmet getireceğiz. Hizmetimizin odağına insanı oturtacağız. Rüşveti, israfı ortadan kaldıracağız. Açlık sınırının altında maaş alan, sosyal yardım alma hakkına sahip her emeklimize 500 TL doğalgaz, 500 TL et yardımında bulunacağız ” dedi. Sonrasında yapılacak yardımların kaynağını açıklayan Güney, tüm Vezirköprülüler’i Havva Şen’e destek olmaya davet etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (15 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Vatandaş
(17.02.2024 11:09 - #935)
Geçen günlerde Fecebok kullanıcıların birinin yorumun da gördüm yorum yazısı Rahmetli Erbakan Hocanın bir lafını beyanda yazmış dile getirmiş. Yazı şöyle Rahmetlik Erbakan Hoca demiş ki Kim Kudüs Mescid-i Aksaaya sahip çıkar ve korursa savunursa Benim partimdendir. Demiş Rahmetlik. ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Anlamak güç.
(17.02.2024 13:08 - #937)
Vebal alan alana. Parti değiştiren değiştirene.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
O zaman oylar CEMAL TÜRKOĞLUNA
(17.02.2024 13:33 - #939)
İşte bu sonuna kadar Havva şen Hem de o da avukat hem de daha tecrübeli. akpnin yanlış adres olduğunu da anlamış . Ama milletvekili adayı olmuştu akpden Aaaa o zaman niye bura geldi. Kazanıp Akp'ye geri dönerse ya....Sevmedim bu ihtimali...
GERÇEK VATANSEVER. x Oyu alıp iş yapmayanlar, yüzde 78 güçle aciz olanlar yüzde 78 itibarla siperi terk edenlerden hayır gelmez... " yuvalanan taş yosun tutar mı? "
Vatandaş. Sayın Türkoğlu Cemal bey Başkan adayı biz Vatandaş ne anlayalım bu yorum dan yani biraz benzetmek gibi olmayanda Su testisi Su yolunda mı kırılır, diyorsunuz. Yani bu gün AKP yolda başka partilerin vaadiyle yolda bırakanlar başka bir zaman da geçtikleri partiyi mi gine menfaatleri için yolda bırakırlar diyorsunuz. Bunumu anlayalım. Vatandaş olarak aslında doğru bir analiz düşüncesi olmuş. Saygılar.
GERÇEK VATANSEVER. İhmaller, ihtimalleri beraberinde getirir yorumcu vatandaş. Demişim bile Vatandaş. x nüfuzla iş yapamayan iktidardaki makamının hakkını veremeyenler, ben bunlara zoru görünce siperi terekedenler de diyorum. Cemal Bey iktidara gelip ihtiyar olsaydı köprüde benim de adayım olurdu. Devşirme değil bizimle çile çekenler bizi anlar... Vatandaş rumuzlu yorumcu saygılar.
Vatandaş Sayın Abim. Sayın Belediye Başkanı adayı Cemal Türkoğlu nun Ben vaadlerini veya da başarı ve hizmet alanlarını bilemem. Burada eğer ki Bir Belediye Başkanın yanlış veya da tekrar söylemek gerekirse acemi davranış siyaset politikaları güdüyor ise madem ki kardeşim bu olaylar varmı yok mu onuda bilem. Anlamadığım. Şimdi ki Sayın Belediye Meclis üyeleri nin başka partilere ayrılması veyada darılmasıdır. Mademki Sayın Başkanda ise yanlış siyaset politikası Başkan değişseymiş. Veyada Belediye Meclis üyelerinden herhangi biri siyaset politikası yanlış ise o zaman da o meclis üyesi depiştirilmesi gerekir. İllada Vatandaş mı hatırlatacak. Bu İnsanlar bu Siyasetde bilim alanlarını bilmeleri gerekmektedir. Dediğin gibi hani Abi siyaset de Ben buna siperi terk etme derim dimişsin yaa. Mantık alıyor söylediklerin. Saygılar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Hiç bir yorumumu paylaşıyorsunuz bunuda paylasmayi'
(17.02.2024 14:33 - #940)
Sayın yeniden refah partisini emek verip kuran arkadaşlar size geçmiş olsun AKP ne kadar vezirköprünun kaderiyle oynayanlar varsa başta büyük şehir belediye başkan adayınız Suat kılıç abiniz sizi alacaklar sizin yerinize vezirköprünu kaderiyle oynayan koltuk sevdalıları memleketini hiç birsey istemeyen hatta çiçeklerle karsilayanlar gelecek şimdiden başladılar ilçe başkanlığına oynamayaaa haberiniz olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Hiç bir yorumumu paylaşıyorsunuz bunuda paylasmayi'
(17.02.2024 14:33 - #941)
Sayın yeniden refah partisini emek verip kuran arkadaşlar size geçmiş olsun AKP ne kadar vezirköprünun kaderiyle oynayanlar varsa başta büyük şehir belediye başkan adayınız Suat kılıç abiniz sizi alacaklar sizin yerinize vezirköprünu kaderiyle oynayan koltuk sevdalıları memleketini hiç birsey istemeyen hatta çiçeklerle karsilayanlar gelecek şimdiden başladılar ilçe başkanlığına oynamayaaa haberiniz olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
AKPler YPL Oldu en büyük hizmet hayırlı olsun
(17.02.2024 16:13 - #944)
Bunlar ak parti döneminde vezirköprünun kaderiyle oynayan 2011 yılda il başkanlığı yapan Adem güney beyy ve ilçe başkanligi yapmış Necmi bey ve 22 yıllık ak partinin tek başına iktidarda olduğu halde memleketine bir çivileri olmayanlar birde 15 yıl vekillik ve spor bakanlığı yapmış vezirköprüye bir yurt dahi yapamayan Suat kılıç bey bize muhalefette yen hizmet yapacağını anlatıyorlar bizim milletimize alkışlıyor vezirköprüye çelme takanlar bunlarrr iktidar değildir Recep Tayyip Erdoğan kelevir faprikalarinin sözünu verdi bunlar takip dahi etmedilerrr cimonto faprika si dendi bunlar onuda takip etmedi bana kimse belediye engelledi demesin çünki bunlar takip etselerdi ve vezirköprüye bunlar hizmet etmek istese belediye başkanıda engelleseydi bunlar rapor tutar ve belediye başkanı kalırdı direk görevden alınırdı delimi Recep Tayyip Erdoğan Samsunna geldi vezirköprü devlet hastanesi hizmete girdi dedi vatandaşlar girmedi dedi Halil İbrahim Doğan ilçe başkanlığından alındı Adem güneyde il başkanlığı yaptığı dönemde vezirköprülunun ne sorununa yardımcı oldu haaa bak en kolay olan muhalefetlik seçti vadet kazanırsan borçlu belediye aldık kaybederse kaybetti devam tek deyişen AKP idi YRP oldu kişiler aynı
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Yazık oldu vezirköprümeee yazık
(17.02.2024 16:48 - #945)
Ya siz biz vezirköprülüleri insana değer veriyor diye hiç birsey bilmiyormu sanıyorsunuz 22 yıl ak partide ilçe başkanlığı yönetiminde görevalıp encümenlik yapanlar şimdi ak parti 4 yıl daha iltidardayken siz neyapacaksiniz heee ben söyleyim engelleniyor uz diyeceksiniz ben bu sene ilk defaa yeniden refah partisine oy verecektim belediyede amaaa bakıyorum akplileri oraya gelmiş ben bir vezirköprülu olarak 22 yıllık ak parti iktidarında memleketime hizmet getirmeyen ilçe başkanlığı yönetimi il genel meçlis üyeliği yapmış 10 sene belediye başkanlığı yapıp borçlarını ilçe belediyesine devreden eski belde başkanlarina hizmete engel olup sadece yakınlarıni işe yerleştirip sonrada yeni yüzler gibi yeniden refah partisine gidenlere hakkımı helal etmiyorum benim bu sefer umudumu kırdınız umudum yeniden refah partisiydi oraya geçtiniz ordan da Birşey olmayacak sadece koltuk kavgası olacak Fatih başkanım sanada söz vermiştim ama sen bunlarla yola çıktın benim sözüm düşer kendin koysaydın inan canla başla koşardım peşinde bunlar varsa ben ve ailemle beraber yokuz yeni yüz dedik 22 yılık yüzler çıktı kader
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Ben Erbakan hocamızın torununun parti kurmasını bekliiyen vatadandas
(17.02.2024 17:40 - #947)
Ben gülen insanin gülüşünü bilirim sevgili kardeşim havva saygın ve Fatih kardeşim bu gülüşe aldanmayın hee bana inanmazsaniz beraber yol yürüyen selahattin abime sor çok güzel numaraları vardır hele varya helee bu bizim havva şen saygın sen söyle hani hatırımda çıktı bizim ak partide bir ecumenlik yapmıştı der sonrada yaa eksiklerini sayar sonrada isimleri söyler bu gülüs işte o gülüş Fatih kardeşim sende AKP gelenlere dikkat et yakında fazla durdurma sonra yanından ayrılınca aleyhine geceler hee belkide başlamışlardır ben vezirköprüde olsam öğrenirdim ama 4 gelip giderim anlayacağın Fatih kardeşim senin gibi bende gurbetciyim birde senin partine gelen bir gurup var AKP kuruldu hocamın talebesi dediler şimdide hocamızın oğlu diyerek gelen gurup var bana sen ne zaman geleceksin dersen bende bunlara kaptırmadan Rahmetli Erbakan hocamızın torununu bekliyorum genel başkaniniza söyleyin 80 yaşındaki yaşlılar gibi yürümesin babası gibi dik yürüsun taklit edecekse babasını taklit etsin hocamın torununun partisinde buluşmak üzere
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Gülenler inanmayın samimiyet yok
(17.02.2024 19:33 - #949)
Güllen adam hiç bir hizmeti olmayan hatta hastane için mücadele eden Kemal yamanı yiyen adam hastaneyi engellemek için elinden geleni yapan fenomen adam nasıl gidiyor gülen adam varsa benden ve ailemden oy yokkk vezirköprünun kaderiyle oynayanlar çıkmış parti deyiştiriyorlar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Görün vezirköprüluler işimiz bunlara kaldıysa devam boşa dinmemeyin
(18.02.2024 02:22 - #952)
Aaa arkadaşlar AKPye kapatılma davası açılıp kapatıldımi yoksa benimi yanlış görüyorum AKPde ne kadar görevalıp vezirköprünun kaderiyle oynayanlar bizi kandırmak icinmi yrp geçtiler hee başta AKP il başkanlığı yapan Adem güney seni eski Rp tanırım il başkanlığıda yaptın haydi orayı geçiyorum Akp deyken Suat kılıçla beraber bakan olmasına rağmen ne yaptınız şimdi muhalefette yen ne yapacaksınız ama sende haklısın AKP yol yürüklerin zaten vezirköprüye birsey istemezler sadece senden isteyecekleri yanlarının çocuklarina iş AKP ellerinden gitti bir sen kaldın bunları bizden iyi tanıdığın için sorun yok bunlar belediyeye geldiklerinde birer çay söylersin olur biter demi 22 yıllık iktidarında birsey istemedikleri için sorun yok bizim vezirköprü seni çiçeklerle karsılarlar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Seçim Havva ablaya bağlı
(18.02.2024 22:02 - #954)
Havva anla yanındayız Havva abla seninleyiz Havva abla havayı değiştir di
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Ali Veli
(19.02.2024 08:30 - #956)
Bu hanımefendi dün akepenin aday adayı değil miydi? Demek siyaset bunu gerektiriyor.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
VEZİRKÖPRÜ GURBETÇİ
(19.02.2024 14:59 - #962)
Havva ablamızı severiz sayarız hangi partiden olursa olsun her zaman destekçiyiz o bizim gönlümüzün başkanı vezirköprü için ne kadar çalıştığını çabaladığını biliyoruz tüm gurbetçi dostlar destekleyecektir eminim buna
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
has ve öz köprülü
(21.02.2024 13:32 - #995)
Uzun zamandir ilk defa sonucunu merak ettigim bir secim olacak.. herkese başarılar diliyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
HAKİKAT KENDİNİ İFADE EDER
(21.02.2024 14:57 - #999)
Başkalarına kuyruk olacağına kendin baş ol ! Rahmetli böyle derdi bunlar. İstişare etmek için beyin olmak gerekir baş olmak gerekir. Sizler hep kuyruk oldunuz baş iken de. İyi bir ilçe başkanı ya yönetir baş olur ya da terke ederdi onurlu olmanın şartı budur. Onurlu yaşamak zor biliyorum ama onurlu ölmek daha zor... RİCAM ! ONURLU OLANLAR VE ONURU İLE MÜCADELE EDENLER YORUM YAZSINLAR.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.