Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü'de eTwinning Projesi Bitti

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.02.2024 - 10:10, Güncelleme: 10.02.2024 - 10:12 4556+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de eTwinning Projesi Bitti

Vezirköprü' de Kasım ayında başlayan ve 6 okulda yürütülen ‘Kuzeyden Güneye El Ele (Hand to hand from South to North) eTwinning Projesinde sona gelindi.
Projenin amaçları, öğrencilere deney, okul içi ve dışı etkinlikler, kodlama, akıl oyunları, etkinlikleri ile geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerini sağlamak. Diğer taraftan  ders ve ders dışı etkinliklerin daha verimli geçmesi için çalışmalar yapmak ve dikkat-konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimlerini artırmak.  Proje aracılığı ile bir arya gelen öğrenciler; öğretmenleri, proje ortakları ve veliler keyifli ve bol eğitimli vakit geçirdiler.  Proje Ortak olan okullar ve öğrenciler şöyle; Hacılı İlkokulu (Gökhan Demir)-Tepeören İlkokulu (Bahtiyar Zeytin) -Başalan İlkokulu (Fahri Var)- Karkucak İlkokulu (Özge Çamur) - Mustafa Tunç İlkokulu (Tuba Gümüş) - Mehmet Paşa İlkokulu (Nuray Karakuş)- Yağınözü İlkokulu (Selvi Yılmaz), Çarşamba ilçesi Damlataş İlkokulu (Ersin Şakar) , Hatay Üçgüllük İlkokulu (Nihal Arslan) Hatay Konacık İlkokulu (Pakize Bayram)  
Vezirköprü' de Kasım ayında başlayan ve 6 okulda yürütülen ‘Kuzeyden Güneye El Ele (Hand to hand from South to North) eTwinning Projesinde sona gelindi.

Projenin amaçları, öğrencilere deney, okul içi ve dışı etkinlikler, kodlama, akıl oyunları, etkinlikleri ile geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerini sağlamak.

Diğer taraftan  ders ve ders dışı etkinliklerin daha verimli geçmesi için çalışmalar yapmak ve dikkat-konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimlerini artırmak. 

Proje aracılığı ile bir arya gelen öğrenciler; öğretmenleri, proje ortakları ve veliler keyifli ve bol eğitimli vakit geçirdiler. 

Proje Ortak olan okullar ve öğrenciler şöyle; Hacılı İlkokulu (Gökhan Demir)-Tepeören İlkokulu (Bahtiyar Zeytin) -Başalan İlkokulu (Fahri Var)- Karkucak İlkokulu (Özge Çamur) - Mustafa Tunç İlkokulu (Tuba Gümüş) - Mehmet Paşa İlkokulu (Nuray Karakuş)- Yağınözü İlkokulu (Selvi Yılmaz), Çarşamba ilçesi Damlataş İlkokulu (Ersin Şakar) , Hatay Üçgüllük İlkokulu (Nihal Arslan) Hatay Konacık İlkokulu (Pakize Bayram)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.