Vezirköprü'de "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Uygulama" Yapıldı

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.02.2024 - 17:29, Güncelleme: 07.02.2024 - 17:29 5535+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Uygulama" Yapıldı

Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okul ve çevrelerinde Çocuk ve Gençleri Korumaya Yönelik Uygulama' gerçekleştirildi.
81 İl Emniyet Müdürlükleri ve ilçe emniyet müdürlükleri tarafından tüm ilkokul, ortaokul, liseler, üniversite ve öğrenci yurtları yakın çevrelerinde okulla ilişkisi bulunmayan şahıslara yönelik ve bu yerlerin yakınındaki park bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, İddia ganyan bayileri, kahvehaneler, internet, oyun salonları ve umuma açık yerlerde "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Uygulama" yapıldı. Uygulama kapsamında Samsun’da da il geneli yapılan çalışmada 390 okulda 94 ekip ve 265 personel görevlendirildi.  
Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okul ve çevrelerinde Çocuk ve Gençleri Korumaya Yönelik Uygulama' gerçekleştirildi.

81 İl Emniyet Müdürlükleri ve ilçe emniyet müdürlükleri tarafından tüm ilkokul, ortaokul, liseler, üniversite ve öğrenci yurtları yakın çevrelerinde okulla ilişkisi bulunmayan şahıslara yönelik ve bu yerlerin yakınındaki park bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, İddia ganyan bayileri, kahvehaneler, internet, oyun salonları ve umuma açık yerlerde "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Uygulama" yapıldı.

Uygulama kapsamında Samsun’da da il geneli yapılan çalışmada 390 okulda 94 ekip ve 265 personel görevlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.