Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

10 KİŞİLİK ÖNEMLİ GALİBİYET

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.01.2024 - 10:21, Güncelleme: 31.01.2024 - 10:21 8511+ kez okundu.
 

10 KİŞİLİK ÖNEMLİ GALİBİYET

Samsun Süper Amatör Büyükler Ligi'nin 13.hafta hafta karşılaşmasında, Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı 10 kişi tamamladığı karşılaşmayı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet aldı.
Vezirköprü İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Çarsamba Gençlergücü Spor ile karşılaşan Vezirköprü Belediye Spor, oyunun ilk dakikalarından itibaren rakibine baskı kurmaya çalıştı.  Geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalırken, rakibi Çarşamba temsilcisi ise zaman zaman etkili ataklar ile karşılık vermeye çalışsa da gol vuruşunu yapamadı ve ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.  Karşılaşmanın ikinci yarısının henüz ilk dakikalarında gelişen Çarşamba Gençlergücü atağında, ceza sahası önünde rakibini kontrol etme ye çalışan Vezirköprü Belediye Spor'lu oyuncu Ömer'in rakibine yaptığı hareket sonrası maçın hakemi tarafından direk kırmızı kartla cezalandırak oyundan ihraç edildi. Kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kalan temsilcimiz, bir kişi eksik oynamasına rağmen oyundan kopmayarak rakibinin üzerine gitmeye devam etti.  Zaman zaman etkili atakları ofsayt gerekçesiyle durdurulurken, yaşanan bir kaç pozisyonda da penaltı beklentilerine maçın hakemi devam kararı verdi. Yaşanan pozisyonlarda hakemlerin bazı yanlış kararları karşısında iyice gerilen Vezirköprü Belediye Spor'un teknik sorumlusu Emir Akyüz, maçın 74. dakikasında orta hakem tarafından 2. sarı karttan kırmızı kart ile saha dışına çıkarıldı.  Karşılıklı ataklar devam ederken, 84.dakikada gelişen Vezirköprü Belediye Spor atağında rakip kale önünde yaşanan bir pozisyonda rakip oyuncu yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderince 1-0 öne geçtik. Golden sonra baskısını sürdüren temsilcimiz mücadelenin 88.dakikasında Can'ın ayağından güzel bir gol daha bulunca skor 2-0 oldu.  Oyunun 90 dakikası sonunda uzatmalar oynanınırken rakip penaltı atışı kazandı. Bu penaltı atışını kalecimiz Erdem kurtardı ve karşılaşma da başka gol olmayınca Vezirköprü Belediye Belediye Spor, rakibi Çarşamba Gençlergücü Spor'u 2-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Bu galibiyetle puanını 13'e çıkaran temsilcimiz 7.sırada yer alıyor. Gelecek hafta rakibi Baruthane Spor ile karşılaşması gereken maçın, rakibinin ligten çekilmesi ile haftayı maç yapmadan geçirecek. Bir sonraki hafta ise Samsun Telekom Spor ile Vezirköprü İlçe stadı'nda karşılaşacak.
Samsun Süper Amatör Büyükler Ligi'nin 13.hafta hafta karşılaşmasında, Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı 10 kişi tamamladığı karşılaşmayı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet aldı.

Vezirköprü İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Çarsamba Gençlergücü Spor ile karşılaşan Vezirköprü Belediye Spor, oyunun ilk dakikalarından itibaren rakibine baskı kurmaya çalıştı. 

Geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalırken, rakibi Çarşamba temsilcisi ise zaman zaman etkili ataklar ile karşılık vermeye çalışsa da gol vuruşunu yapamadı ve ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısının henüz ilk dakikalarında gelişen Çarşamba Gençlergücü atağında, ceza sahası önünde rakibini kontrol etme ye çalışan Vezirköprü Belediye Spor'lu oyuncu Ömer'in rakibine yaptığı hareket sonrası maçın hakemi tarafından direk kırmızı kartla cezalandırak oyundan ihraç edildi.

Kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kalan temsilcimiz, bir kişi eksik oynamasına rağmen oyundan kopmayarak rakibinin üzerine gitmeye devam etti. 

Zaman zaman etkili atakları ofsayt gerekçesiyle durdurulurken, yaşanan bir kaç pozisyonda da penaltı beklentilerine maçın hakemi devam kararı verdi. Yaşanan pozisyonlarda hakemlerin bazı yanlış kararları karşısında iyice gerilen Vezirköprü Belediye Spor'un teknik sorumlusu Emir Akyüz, maçın 74. dakikasında orta hakem tarafından 2. sarı karttan kırmızı kart ile saha dışına çıkarıldı. 

Karşılıklı ataklar devam ederken, 84.dakikada gelişen Vezirköprü Belediye Spor atağında rakip kale önünde yaşanan bir pozisyonda rakip oyuncu yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderince 1-0 öne geçtik. Golden sonra baskısını sürdüren temsilcimiz mücadelenin 88.dakikasında Can'ın ayağından güzel bir gol daha bulunca skor 2-0 oldu. 

Oyunun 90 dakikası sonunda uzatmalar oynanınırken rakip penaltı atışı kazandı. Bu penaltı atışını kalecimiz Erdem kurtardı ve karşılaşma da başka gol olmayınca Vezirköprü Belediye Belediye Spor, rakibi Çarşamba Gençlergücü Spor'u 2-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetle puanını 13'e çıkaran temsilcimiz 7.sırada yer alıyor. Gelecek hafta rakibi Baruthane Spor ile karşılaşması gereken maçın, rakibinin ligten çekilmesi ile haftayı maç yapmadan geçirecek. Bir sonraki hafta ise Samsun Telekom Spor ile Vezirköprü İlçe stadı'nda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.