Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Katkat’dan Özlem Gazetesi’ne Ziyaret

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.01.2024 - 09:45, Güncelleme: 31.01.2024 - 10:38 5425+ kez okundu.
 

Katkat’dan Özlem Gazetesi’ne Ziyaret

Atakum Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Şenol Katkat Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile sohbet eden, yazar, belediyeci, Şenol Katkat, Atakum ’da belediyecilik faaliyetlerinin Samsun’un  diğer 16 ilçesinden çok farklı olduğunu, Atakum İlçesi’nde bütün canlılara hizmet etmek zorunda olduklarını söylüyor.     Geçmiş dönem Havza’da CHP’den Belediye Başkan adayı olan Katkat: “Samsun’da Vezirköprü haberlerini Özlem Gazetesi aracılığı ile takip ediyorum. Lise eğitimim Vezirköprü’de  geçti. Çok sayıda arkadaşlarım dostlarım var. Havza doğumluyum ama benim ikinci memleketim olan, Vezirköprü'nün ve Vezirköprülülerin yeri bende çok farklıdır" diyor.
Atakum Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Şenol Katkat Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile sohbet eden, yazar, belediyeci, Şenol Katkat, Atakum ’da belediyecilik faaliyetlerinin Samsun’un  diğer 16 ilçesinden çok farklı olduğunu, Atakum İlçesi’nde bütün canlılara hizmet etmek zorunda olduklarını söylüyor.    

Geçmiş dönem Havza’da CHP’den Belediye Başkan adayı olan Katkat: “Samsun’da Vezirköprü haberlerini Özlem Gazetesi aracılığı ile takip ediyorum. Lise eğitimim Vezirköprü’de  geçti. Çok sayıda arkadaşlarım dostlarım var. Havza doğumluyum ama benim ikinci memleketim olan, Vezirköprü'nün ve Vezirköprülülerin yeri bende çok farklıdır" diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.