U 18 DEPLASMANDA BERABERE

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.01.2024 - 10:13, Güncelleme: 20.01.2024 - 10:13 5752+ kez okundu.
 

U 18 DEPLASMANDA BERABERE

Samsun Amatör U18 Klasman ligin de mücadele eden Vezirköprü Belediye Spor, 9.hafta karşılaşmasında Samsun deplasmanında karşılaştığı Soğuksu Spor ile 1-1 berabere kaldı.
Samsun Amatör U18 Klasman ligin de  mücadele eden Vezİrköprü Belediye Spor, 9.hafta karşılaşmasında Samsun deplasmanında karşılaştığı Soğuksu Spor ile 1-1  berabere kaldı. Samsun Halim Batur Stadı'nda oynanan maça etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, Muhammet Yüksel, Yusuf Tanır ve Ümit Sipahi'nin net pozisyonlarından yararlanamadı. İlk yarıda gol olmayınca takımlar soyunma odasına golsüz eşitsizlikle girdiler. 2. yarı yine etkili başlayan taraf Vezirköprü Belediye Spor oldu. Karşılaşmanın 64.dakikasında gelişen bir atağında Muhammet Yüksel kaleciyle karşı karşıya kaldığı  pozisyondan yararlanamadı.  Maçın 78.dakikasında ender gelişen Soğuksuspor atağında top ağlarla buluşunca ev sahibi takım 1-0 öne geçti.  Bu golden sonra oyunu bırakmayan Vezirköprü Belediye Spor baskısını iyi artırdı. Maçın 87.dakikasında gelişen bir atak sonucu penaltı atışı kazandı.  Bu penaltı atışını Furkan Duran gole çevirince skora denge geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.  Bu sonuçla Vezirköprü Belediyespor puanını 22 yükseldi. Karşılaşma sonrası teknik sorumlu Emir Akyüz şu açıklamalarda bulundu; "Fizik güç olarak üstün olan rakibimiz karşısında üstün oynadığımız müsabakadan 1 puanla ayrıldık. Futbolda bunlar var. Play-off öncesi eksiklerimizi çalışarak giderdik.  Ligimizde şampiyon olup kupayı Vezirköprü’ye getirmek istiyoruz. Sporcularım yoğun bir maç trafiğinden çıkmasına rağmen,  sahada ellerinden geleni yaptıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız" dedi. Samsun Amatör U 18 liginde Vezirköprü Belediye Spor spor 20. Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te Vezirköprü ilçe Stadı'nda Samsun Karşıyaka Spor'u konuk edecek.
Samsun Amatör U18 Klasman ligin de mücadele eden Vezirköprü Belediye Spor, 9.hafta karşılaşmasında Samsun deplasmanında karşılaştığı Soğuksu Spor ile 1-1 berabere kaldı.

Samsun Amatör U18 Klasman ligin de  mücadele eden Vezİrköprü Belediye Spor, 9.hafta karşılaşmasında Samsun deplasmanında karşılaştığı Soğuksu Spor ile 1-1  berabere kaldı.

Samsun Halim Batur Stadı'nda oynanan maça etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, Muhammet Yüksel, Yusuf Tanır ve Ümit Sipahi'nin net pozisyonlarından yararlanamadı. İlk yarıda gol olmayınca takımlar soyunma odasına golsüz eşitsizlikle girdiler.

2. yarı yine etkili başlayan taraf Vezirköprü Belediye Spor oldu. Karşılaşmanın 64.dakikasında gelişen bir atağında Muhammet Yüksel kaleciyle karşı karşıya kaldığı  pozisyondan yararlanamadı. 

Maçın 78.dakikasında ender gelişen Soğuksuspor atağında top ağlarla buluşunca ev sahibi takım 1-0 öne geçti.  Bu golden sonra oyunu bırakmayan Vezirköprü Belediye Spor baskısını iyi artırdı. Maçın 87.dakikasında gelişen bir atak sonucu penaltı atışı kazandı.  Bu penaltı atışını Furkan Duran gole çevirince skora denge geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 

Bu sonuçla Vezirköprü Belediyespor puanını 22 yükseldi. Karşılaşma sonrası teknik sorumlu Emir Akyüz şu açıklamalarda bulundu;

"Fizik güç olarak üstün olan rakibimiz karşısında üstün oynadığımız müsabakadan 1 puanla ayrıldık. Futbolda bunlar var. Play-off öncesi eksiklerimizi çalışarak giderdik.  Ligimizde şampiyon olup kupayı Vezirköprü’ye getirmek istiyoruz. Sporcularım yoğun bir maç trafiğinden çıkmasına rağmen,  sahada ellerinden geleni yaptıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız" dedi.

Samsun Amatör U 18 liginde Vezirköprü Belediye Spor spor 20. Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te Vezirköprü ilçe Stadı'nda Samsun Karşıyaka Spor'u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.