Vezirköprü'de kayıp şahıs baraj gölünde bulundu.

Dünya 14.01.2024 - 19:42, Güncelleme: 15.01.2024 - 10:07 19829+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de kayıp şahıs baraj gölünde bulundu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde dün kaybolan şahıs Altınkaya baraj gölünde bulundu.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde dün kaybolan şahıs Altınkaya baraj gölünde bulundu. Vezirköprü İlçesinden dün evinden 55 DA 041 plakalı otomobili ile işyerine gitmek için çıkan 53 yaşındaki Hakan Gider'den haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu. Yakınları ve jandarma tarafından aramaya başlana Hakan Gider'in otomobili  ihbar üzerine Kıratbükü Mahallesi Altınkaya Baraj gölü kenarında bulundu. Jandarma ekiplerinin otomobil ve çevresinde yaptığı incele sonrası Hakan Gider'in otomobil yakınında baraj gölünde cansız bedenine  ulaşıldı. Cumhuriyet Savcılığının olay yerinde incelemesi sonrası Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Gider'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp kurumuna gönderildi.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde dün kaybolan şahıs Altınkaya baraj gölünde bulundu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde dün kaybolan şahıs Altınkaya baraj gölünde bulundu.

Vezirköprü İlçesinden dün evinden 55 DA 041 plakalı otomobili ile işyerine gitmek için çıkan 53 yaşındaki Hakan Gider'den haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu. Yakınları ve jandarma tarafından aramaya başlana Hakan Gider'in otomobili  ihbar üzerine Kıratbükü Mahallesi Altınkaya Baraj gölü kenarında bulundu. Jandarma ekiplerinin otomobil ve çevresinde yaptığı incele sonrası Hakan Gider'in otomobil yakınında baraj gölünde cansız bedenine  ulaşıldı.

Cumhuriyet Savcılığının olay yerinde incelemesi sonrası Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Gider'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.