Okuma Yazma Öğrenen Minikten İtfaiye Amirine Anlamlı Mektup

YEREL 10.01.2024 - 10:12, Güncelleme: 10.01.2024 - 10:12 5256+ kez okundu.
 

Okuma Yazma Öğrenen Minikten İtfaiye Amirine Anlamlı Mektup

Vezirköprü Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu okuma yazmaya geçen 1-B sınıfı öğrencisi Berkay Özel, İtfaiye Amiri Alper Çoruh'a mektup yazdı.
Vezirköprü  Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu okuma yazmaya geçen 1-B sınıfı öğrencisi Berkay Özel, İtfaiye Amiri Alper Çoruh'a mektup yazdı. Berkay Özel okuma yazmaya geçmenin mutluluğunu paylaşırken, itfaiye erlerinin yeni yıllarını kutlamayı da ihmal etmedi.  İtafiye Amiri Alper Çoruh, öğrencinin mektubuna duyarsız kalmayarak sınıfında ziyaret etti ve gönderdiği mektup için öğrenciye teşekkür etti. Ayrıca öğrencilere kalem, silgi, kalemtıraş, sınıf öğretmeni Elif Atıcı'ya da çiçek ve çikolata takdim etti. Okuma yazmaya başlayan öğrencimizin  bu anlamlı davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vezirköprü İtfaiye Amiri Alper Çoruh daha sonra öğrencilere İtfaiye hakkında bilgilenirdi.  Çoruh, "Okuma yazmaya geçen öğrencimizden aldığım mektup beni hem sevindirdi hem de gururlandırdı. Ben de ona karşılık olarak bir sürpriz yapmak istedim. Onları ziyaret ederek hediyeler verdik. Öğrencimizin bu duyarlılığı bizi çok mutlu etti " dedi.    
Vezirköprü Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu okuma yazmaya geçen 1-B sınıfı öğrencisi Berkay Özel, İtfaiye Amiri Alper Çoruh'a mektup yazdı.

Vezirköprü  Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu okuma yazmaya geçen 1-B sınıfı öğrencisi Berkay Özel, İtfaiye Amiri Alper Çoruh'a mektup yazdı.

Berkay Özel okuma yazmaya geçmenin mutluluğunu paylaşırken, itfaiye erlerinin yeni yıllarını kutlamayı da ihmal etmedi. 

İtafiye Amiri Alper Çoruh, öğrencinin mektubuna duyarsız kalmayarak sınıfında ziyaret etti ve gönderdiği mektup için öğrenciye teşekkür etti. Ayrıca öğrencilere kalem, silgi, kalemtıraş, sınıf öğretmeni Elif Atıcı'ya da çiçek ve çikolata takdim etti.

Okuma yazmaya başlayan öğrencimizin  bu anlamlı davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vezirköprü İtfaiye Amiri Alper Çoruh daha sonra öğrencilere İtfaiye hakkında bilgilenirdi. 

Çoruh, "Okuma yazmaya geçen öğrencimizden aldığım mektup beni hem sevindirdi hem de gururlandırdı. Ben de ona karşılık olarak bir sürpriz yapmak istedim. Onları ziyaret ederek hediyeler verdik. Öğrencimizin bu duyarlılığı bizi çok mutlu etti " dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.