Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü Ormancıları'na Atış Eğitimi Verildi

YEREL 10.01.2024 - 10:06, Güncelleme: 10.01.2024 - 10:06 6165+ kez okundu.
 

Vezirköprü Ormancıları'na Atış Eğitimi Verildi

Vezirköprü ormancıları yeni yıla orman suçlarına karşı silah kullanım ve atış eğitimiyle başladı.
Vezirköprü ormancıları yeni yıla orman suçlarına karşı silah kullanım ve atış eğitimiyle başladı. Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Ormanların korunmasında aktif olarak görev yapan, özellikle orman muhafaza memurları, Orman İşletme şefleri, ve silah kullanma yetkisi olan teknik personele yönelik teorik ve pratik silah kullanım eğitimleri verildi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen alanında uzman kişiler tarafından emniyete ait atış alanında verilen eğitimde; Silahın tanımı, taşımada, muhafazasında dikkat edilmesi gereken hususlar, nişan almada dikkat edilmesi gerekli hususlar ve silahlar hakkında teorik bilgiler, konunun uzmanı polis memurları tarafından ayrıntılı olarak anlatıldı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ait atış poligonunda  verilen uygulamalı eğitimde, teorik bilgiler uygulamalı atış eğitimi ile desteklenerek personelin doğru nişan alma ve atış konusunda yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik eğitim verilerek silahla atış talimleri gerçekleştirildi.  
Vezirköprü ormancıları yeni yıla orman suçlarına karşı silah kullanım ve atış eğitimiyle başladı.

Vezirköprü ormancıları yeni yıla orman suçlarına karşı silah kullanım ve atış eğitimiyle başladı.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Ormanların korunmasında aktif olarak görev yapan, özellikle orman muhafaza memurları, Orman İşletme şefleri, ve silah kullanma yetkisi olan teknik personele yönelik teorik ve pratik silah kullanım eğitimleri verildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen alanında uzman kişiler tarafından emniyete ait atış alanında verilen eğitimde; Silahın tanımı, taşımada, muhafazasında dikkat edilmesi gereken hususlar, nişan almada dikkat edilmesi gerekli hususlar ve silahlar hakkında teorik bilgiler, konunun uzmanı polis memurları tarafından ayrıntılı olarak anlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ait atış poligonunda  verilen uygulamalı eğitimde, teorik bilgiler uygulamalı atış eğitimi ile desteklenerek personelin doğru nişan alma ve atış konusunda yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik eğitim verilerek silahla atış talimleri gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.