VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR U18 DEPLASMANDA GALİP

Spor 08.01.2024 - 12:51, Güncelleme: 08.01.2024 - 12:51 6413+ kez okundu.
 

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR U18 DEPLASMANDA GALİP

Samsun amatör U 18 ligi'nin 2.yarı ilk hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor Samsun Millet Bahçesi Stadı'nda stadında Çatalarmut Anadolu Gençlik Spor'a konuk oldu.
Samsun amatör U 18 ligi'nin 2.yarı ilk hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor  Samsun Millet Bahçesi Stadı'nda stadında Çatalarmut Anadolu Gençlik Spor'a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı mücadelenin 8.dakikasında gelişen bir atağında Celal Kökmen'in güzel ortasında topla buluşan Muhammet Yüksel topu ağlarla buluşturarak takımını1-0 önegeçirdi. Golden sonra tamamen maçın hakimiyetini eline alan Vezirköprü Belediye Spor 42.dakikada Arda Sayar ile bir gol daha bulunca 2-0 öne geçti. Baskısına devam eden takımımız da ve 44. ve 45+3. dakikasında Kaan Eser'in ayağından iki gol daha bulunca soyunma odasına 4-0 önde girdi. İkinci yarıya skor avantajı ile çıkan Vezirköprü Belediye Spor, rakip kalede etkili olmaya devam ederken maçın 47.dakikasında gelişen bir atak da Muhammet Yüksel'in güzel pasını golle noktalayan Ümit Sipahi oldu ve karşılaşmada 5-0 öne geçti. Mücadelenin kapanış golü ise 59.dakikada Mehmet Civcivoğlu'ndan geldi. Bu gol aynı zamanda da maçın skoru oldu. Vezirköprü Belediye Spor:6 - Çatalarmut Anadolu Gençlik Spor:0 Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor puanını 18 yükseltti. Karşılaşmanın sonunda teknik sorumlu Emir Akyüz "Güzel futbolla 3 puanın sahibi olduğumuz için çok mutluyum."diyerek sözlerine şöyle devam etti; "U 17 Elit ligi'nin hazırlık evresi olarak 2007 doğumlu sporcularımızın son durumunu görmemiz açısından iyi oldu. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız."dedi. Samsun Amatör U 18 liginde gelecek hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor, 16 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te Vezirköprü İlçe stadı'nda Kavak GSHİM Spor'u konuk edecek.
Samsun amatör U 18 ligi'nin 2.yarı ilk hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor Samsun Millet Bahçesi Stadı'nda stadında Çatalarmut Anadolu Gençlik Spor'a konuk oldu.

Samsun amatör U 18 ligi'nin 2.yarı ilk hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor  Samsun Millet Bahçesi Stadı'nda stadında Çatalarmut Anadolu Gençlik Spor'a konuk oldu.

Maça hızlı başlayan Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı mücadelenin 8.dakikasında gelişen bir atağında Celal Kökmen'in güzel ortasında topla buluşan Muhammet Yüksel topu ağlarla buluşturarak takımını1-0 önegeçirdi.

Golden sonra tamamen maçın hakimiyetini eline alan Vezirköprü Belediye Spor 42.dakikada Arda Sayar ile bir gol daha bulunca 2-0 öne geçti. Baskısına devam eden takımımız da ve 44. ve 45+3. dakikasında Kaan Eser'in ayağından iki gol daha bulunca soyunma odasına 4-0 önde girdi.

İkinci yarıya skor avantajı ile çıkan Vezirköprü Belediye Spor, rakip kalede etkili olmaya devam ederken maçın 47.dakikasında gelişen bir atak da Muhammet Yüksel'in güzel pasını golle noktalayan Ümit Sipahi oldu ve karşılaşmada 5-0 öne geçti. Mücadelenin kapanış golü ise 59.dakikada Mehmet Civcivoğlu'ndan geldi. Bu gol aynı zamanda da maçın skoru oldu. Vezirköprü Belediye Spor:6 - Çatalarmut Anadolu Gençlik Spor:0

Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor puanını 18 yükseltti.

Karşılaşmanın sonunda teknik sorumlu Emir Akyüz "Güzel futbolla 3 puanın sahibi olduğumuz için çok mutluyum."diyerek sözlerine şöyle devam etti;

"U 17 Elit ligi'nin hazırlık evresi olarak 2007 doğumlu sporcularımızın son durumunu görmemiz açısından iyi oldu. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız."dedi.

Samsun Amatör U 18 liginde gelecek hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor, 16 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te Vezirköprü İlçe stadı'nda Kavak GSHİM Spor'u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.