BİR KİŞİ EKSİK U18 TAKIMI 2-1 GALİP GELDİ

Spor 30.12.2023 - 10:31, Güncelleme: 30.12.2023 - 10:31 1997+ kez okundu.
 

BİR KİŞİ EKSİK U18 TAKIMI 2-1 GALİP GELDİ

Samsun Amatör U18 Klasman ligi 5.hafta karşılaşmasında Vezirköprü İlçe Stadı'nda akşamdan oynanan mücadelede temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor ikinci yarıda bir kişi eksik oynamasına rağmen, rakibini 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Samsun Amatör U18 Klasman ligi 5.hafta karşılaşmasında Vezirköprü İlçe Stadı'nda akşamdan oynanan mücadelede temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor ikinci yarıda bir kişi eksik oynamasına rağmen, rakibini 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Vezirköprü İlçe stadında ilk defa akşam üzeri başlayan mücadelede ışıklandırma altında oynadığı mücadelede Samsun Karadeniz Fırtınası Spor'u konuk etti.  Maç hızlı başlayan Vezirköprü Belediye Spor, henüz maçın 3.dakikasında kazandığı serbest atış sonrası Hakan Dilek'in güzel  ortasında,  Muhammet Yüksel'in aynı güzellikte ki şutu ile topu rakip kale ağlarına göndermesi ile karşılaşmada 1-0 öne geçmiş oldu. Maçın 17.dakikasında Vezirköprü Belediye Spor'un bir başka atağında Celal Kökmen'in in şutu direğin üstünden dışarı cıktı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen mücadelenin 28.dakikasında gelişen bir Karadeniz Fırtınası Spor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan rakip oyuncu topu ağlarla göndererek skora denge getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı sonunda taraflar soyunma odalarına 1-1 beraberlikle girdiler. İkinci yarı daha tempolu ve zevkli mücadele sahne oldu. Her iki taraf kazanmak için rakip kalede gol ararken dakikalar 54'ü gösterdiğinde Vezirköprü Belediye Spor'dan Sefa Serinkaya bir pozisyon sonrası maçın orta hakeminden ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda 10 kişi oynayan Vezirköprü  Belediye Spor bir kişi eksik olmasına rağmen oyundan kopmadı. Yaptığı baskı ile rakibine üstünlüğünü kabullendirerek bunun meyvesini de golle aldı. Dakikalar  83'ü gösterdiğinde Sinan Yıldırım'ın kafa pasında rakip kaleciyle karşı karşıya kalan Hakan Dilek'in düzgün vuruşu ile mesin yuvarlağı rakip filelerle buluşturunca karşılaşmada 2-1 öne geçtik. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca  Vezirköprü Belediye Spor, rakibi Samsun temsilcisi Karadeniz Fırtınası Spor'u yenerek 3 puanın sahibi oldu. Bu sonucla Vezirköprü Belediye Spor 5 inci maçından da galip gelerek 15 puanla liderliğini sürdürdü. Teknik sorumlu Emir Akyüz maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Tempolu zevkli bir müsabakaya sahne oldu. 10 kişi kalmamıza rağmen rakibimize oyunumuzu kabul ettirerek galip gelmek güzeldi. Sporcularımızın sonuna kadar mücadelesinde dolayı teşekkür ederim. Şimdi önümüzde Ladik Belediye Spor maçına odaklandık ve Ladik deplasmanından da 3 puanla ayrılarak devreyi kayıpsın geçmek istiyoruz" dedi.
Samsun Amatör U18 Klasman ligi 5.hafta karşılaşmasında Vezirköprü İlçe Stadı'nda akşamdan oynanan mücadelede temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor ikinci yarıda bir kişi eksik oynamasına rağmen, rakibini 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Samsun Amatör U18 Klasman ligi 5.hafta karşılaşmasında Vezirköprü İlçe Stadı'nda akşamdan oynanan mücadelede temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor ikinci yarıda bir kişi eksik oynamasına rağmen, rakibini 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Vezirköprü İlçe stadında ilk defa akşam üzeri başlayan mücadelede ışıklandırma altında oynadığı mücadelede Samsun Karadeniz Fırtınası Spor'u konuk etti. 

Maç hızlı başlayan Vezirköprü Belediye Spor, henüz maçın 3.dakikasında kazandığı serbest atış sonrası Hakan Dilek'in güzel  ortasında,  Muhammet Yüksel'in aynı güzellikte ki şutu ile topu rakip kale ağlarına göndermesi ile karşılaşmada 1-0 öne geçmiş oldu.

Maçın 17.dakikasında Vezirköprü Belediye Spor'un bir başka atağında Celal Kökmen'in in şutu direğin üstünden dışarı cıktı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen mücadelenin 28.dakikasında gelişen bir Karadeniz Fırtınası Spor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan rakip oyuncu topu ağlarla göndererek skora denge getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı sonunda taraflar soyunma odalarına 1-1 beraberlikle girdiler.

İkinci yarı daha tempolu ve zevkli mücadele sahne oldu. Her iki taraf kazanmak için rakip kalede gol ararken dakikalar 54'ü gösterdiğinde Vezirköprü Belediye Spor'dan Sefa Serinkaya bir pozisyon sonrası maçın orta hakeminden ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kalan dakikalarda 10 kişi oynayan Vezirköprü  Belediye Spor bir kişi eksik olmasına rağmen oyundan kopmadı. Yaptığı baskı ile rakibine üstünlüğünü kabullendirerek bunun meyvesini de golle aldı. Dakikalar  83'ü gösterdiğinde Sinan Yıldırım'ın kafa pasında rakip kaleciyle karşı karşıya kalan Hakan Dilek'in düzgün vuruşu ile mesin yuvarlağı rakip filelerle buluşturunca karşılaşmada 2-1 öne geçtik.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca  Vezirköprü Belediye Spor, rakibi Samsun temsilcisi Karadeniz Fırtınası Spor'u yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Bu sonucla Vezirköprü Belediye Spor 5 inci maçından da galip gelerek 15 puanla liderliğini sürdürdü. Teknik sorumlu Emir Akyüz maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Tempolu zevkli bir müsabakaya sahne oldu. 10 kişi kalmamıza rağmen rakibimize oyunumuzu kabul ettirerek galip gelmek güzeldi. Sporcularımızın sonuna kadar mücadelesinde dolayı teşekkür ederim. Şimdi önümüzde Ladik Belediye Spor maçına odaklandık ve Ladik deplasmanından da 3 puanla ayrılarak devreyi kayıpsın geçmek istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.