Vezirköprü Yine Yerinde Saymaya Devam Edecek Mi?

Siyaset 27.12.2023 - 11:24, Güncelleme: 27.12.2023 - 11:27 3744+ kez okundu.
 

Vezirköprü Yine Yerinde Saymaya Devam Edecek Mi?

Terme İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Sanayi Alanı Genişletmesi ve Cazibe Merkezi" adlı projeleriyle ilçeye yeni bir yatırım daha kazandırdıklarını duyurdu.
Terme İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç  "Sanayi Alanı Genişletmesi ve Cazibe Merkezi" adlı projeleriyle ilçeye yeni bir yatırım daha kazandırdıklarını duyurdu.  Projenin hedeflerinde ekonomiyi güçlendirmek ve istihdamı artırmak olduğu belirtildi.  İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç projeden şu şekilde bahsetti; "Bu merkezi, sanayi esnafımızın ortak makine kullanarak işlerini daha verimli hale getirecekleri bir yer olarak düşünüp hayata geçirdik. İnandık-çalıştık-mücadele ettik ve yaklaşık 20 milyonluk bu projenin 12 milyon lirasını hibe olarak almayı başardık. Geri kalan kısmı için bir şirket kuruldu ve 30 iş insanı bu şirkete üye oldu. Bu sayede, Terme sanayisinde ortak makine kullanımı hayata geçirildi.  Esnaflarımızın işlerini geliştirip, farklı ürünler üretmelerine ve ihracata yönelmelerine destek olacak bu cazibe merkezi, ilçemize büyük katkılar sağlayacak. Bu iki proje de ilçemizin ekonomik geleceğini şekillendirecek, iş imkanlarını artıracak ve Termemizi daha da güçlü bir ekonomik merkez haline getirecek" dedi. Diğer ilçelerdeki yatırımlar her geçen gün artarken Vezirköprü'de ise yarım kalan Kunduz Kamp ve Eğitim Alanı Projesi, Kenevir'in merkezi olması beklenen Vezirköprü de OSB olmadığı için projeyi diğer ilçelere kaptırması, 120 binden 90 binlere düşen nüfus ve genç nesilde göçün artması dikkat çekiyor.  2024 Yerel seçimlerinde seçilecek yeni Belediye Başkanı'nın Vezirköprü'de ki işsizlik, göç gibi sorunlar giderilebilecek mi yoksa fırsatların kaçırmaya devam mı edileceği ise merak konusu.
Terme İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Sanayi Alanı Genişletmesi ve Cazibe Merkezi" adlı projeleriyle ilçeye yeni bir yatırım daha kazandırdıklarını duyurdu.

Terme İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç  " Sanayi Alanı Genişletmesi ve Cazibe Merkezi" adlı projeleriyle ilçeye yeni bir yatırım daha kazandırdıklarını duyurdu. 

Projenin hedeflerinde ekonomiyi güçlendirmek ve istihdamı artırmak olduğu belirtildi. 

İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç projeden şu şekilde bahsetti; "Bu merkezi, sanayi esnafımızın ortak makine kullanarak işlerini daha verimli hale getirecekleri bir yer olarak düşünüp hayata geçirdik. İnandık-çalıştık-mücadele ettik ve yaklaşık 20 milyonluk bu projenin 12 milyon lirasını hibe olarak almayı başardık. Geri kalan kısmı için bir şirket kuruldu ve 30 iş insanı bu şirkete üye oldu. Bu sayede, Terme sanayisinde ortak makine kullanımı hayata geçirildi. 

Esnaflarımızın işlerini geliştirip, farklı ürünler üretmelerine ve ihracata yönelmelerine destek olacak bu cazibe merkezi, ilçemize büyük katkılar sağlayacak. Bu iki proje de ilçemizin ekonomik geleceğini şekillendirecek, iş imkanlarını artıracak ve Termemizi daha da güçlü bir ekonomik merkez haline getirecek" dedi.

Diğer ilçelerdeki yatırımlar her geçen gün artarken Vezirköprü'de ise yarım kalan Kunduz Kamp ve Eğitim Alanı Projesi, Kenevir'in merkezi olması beklenen Vezirköprü de OSB olmadığı için projeyi diğer ilçelere kaptırması, 120 binden 90 binlere düşen nüfus ve genç nesilde göçün artması dikkat çekiyor. 

2024 Yerel seçimlerinde seçilecek yeni Belediye Başkanı'nın Vezirköprü'de ki işsizlik, göç gibi sorunlar giderilebilecek mi yoksa fırsatların kaçırmaya devam mı edileceği ise merak konusu.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.